Актуален график по немски за ноември

Актуален график по немски за ноември

2018-11-11 16:21:56
Актуален график по немски за ноември

Не остана много време. Курсовете по разговорен немски  започват на 30 ноември – петък. Ако искаш и ти да прогориш немски, запиши се днес. Не отлагай, защото супер успешните ни курсове  по немски специално за възрастни стартират тази година за последен път. Нивата са А1.1, А1.2 и В1.1. Курсовете приключват на 25 януари, като по време на празниците естествено няма занятия.

Учи немски с твои връстници, които имат цели подобни на твоите. Така обучението ти е ефективно. Единствено във Виа Германика обучението по немски е стриктно разделено по възрастов критерий. И се работи с различни учебни системи по специален учебен план. За възрастни обучението ни по немски е насочено към прилагането на знанията на работа. То е само с разговорен характер. Така че като овладееш нива А1, А2 и В1 на този прекрасен и лесен за научаване език, ще можеш лесно да си намериш добре заплатена работа в Германия, Австрия или Швейцария, ако естествено пожелаеш. Определено ще разбираш и ще те разбират във всякакви ситуации.

Ние с удоволствие преподаваме немски на всички, които искат да учат сериозно и задълбочено. При нас това е възможно. Нашите курсове по немски се отличават с перфектна организация, която гарантира правото на всички участници да учат. 

Защото:

1. графикът е удобен и за работещи хора,

2. материалът е разпределен така, че всеки да има време да го научи

3. залите ни са едно модерно място точно за учене с типично немска обстановка.

Затова и ти ще идваш на курс с удоволствие. А това е важна предпоставка да можеш наистина да учиш с лекота. И да овладееш интересно поднесения учебен материал в пълнота. Какъв е обемът ли?  Във Виа Германика на всеки курс вземаме безпрецедентните 1100 думи в 8 теми само за 7  учебни седмици. Думи, които ще затвърдим, автоматизираме и употребим в жива реч в час. Така че определено предлагаме обучение по немски без конкуренция!

Мотивиран ли си да учиш немски сериозно? И да научиш целия материал така, както го е определила Европейската Езикова Рамка за всяко ниво?

Обади се тогава на 0894 37 6667 и се запиши за курс по немски от 30.11. във Виа Германика. Ще проговориш немски още първият ден.