Бърз курс по немски за деца 5-7 клас

Бърз курс по немски за деца 5-7 клас

2019-05-26 00:23:31
Бърз курс по немски за деца 5-7 клас

Летният курс по немски език за ученици от 11 до 14 години в Езиков Център Виа Германика започва на 3 юли. Запиши и ти твоето дете, за да може да се докосне до още един чужд език и да разбере за себе си, какво означава богатството многоезичие.

Обучението е само групово. Всеки ден малките ни курсисти ще имат по 4,5 уч.ч. немски. Занятията са от понеделник до петък. Учебникът е точно за тази възраст, а детето ще учи само с връстници. До 19 юли ще овладее ниво А1.1 писмено и говоримо. Уменията за разбиране – четене и слушане също достигат добро развитие. Изключително важно е, че учебникът предлага на децата забавни уроци, което не пречи на това да са същевременно и достатъчно сериозни. Неразделна част от обучението във Виа Германика е и регулярното тестване на знанията, както и игровите елементи.

Запиши твоето дете на курс по немски във Виа Германика. Неусетно и бързо ще положи основите на един от най-важните езици в Европа. Защо детето да учи немски, може да прочетете в тази статия. Графика може да видите тук, а още за нашата програма за деца е в раздела ни Немски за деца.

Записването за останалите места в групата ще продължи във втори етап от 17 юни до 1 юли. На твое разположение сме в този период всеки работен ден от понеделник до петък. Телефон за връзка 0894 37 6667. Може да направиш и запитване онлайн тук. Не пропускай това лято. Нека детето ти обогати своите знания и се потопи в немскоезичния свят. Ако се интересуваш от курс по немски за гимназисти, прочети информацията за тази възрастова група.