Бърз курс по немски за начинаещи възрастни на промоцена

Бърз курс по немски за начинаещи възрастни на промоцена

2020-01-11 15:18:05
Бърз курс по немски за начинаещи възрастни на промоцена

Търсиш изгоден курс по немски? Максимално бърз, но без компромиси в качеството? В Езиков Център Виа Германика има различни опции за промоционален курс по немски за теб.

Защото актуалните ни курсове по разговорен немски са с новогодишна празнична МегаОтстъпка до цели 7%. При това тази отстъпка е с натрупване. Към нея се прибавят регулярните отстъпки за Лоялност и Семейство. Така че да останеш лоялен към Виа Германика продължава да си струва и през новата година, както поради практическите знания по немски език, които ще придобиеш при нас, така и финансово.

Нека Новата година започне за теб с интензивен едномесечен курс по немски език на 3.02.2020. Обещай си да научиш немски достатъчно добре, т.е. така че да можеш да общуваш. Но и достатъчно бързо, така че за кратко време да натрупаш много знания. При това максимално изгодно. Това в Бургас е възможно.

От 3.02.2020 до 28.02.2020 във Виа Германика ще се проведе Интензивен Дневен курс по разговорен немски език за съвсем начинаещи с продължителност само 1 месец. Нивото е А1.1. Занятията са 4 х седмично от 10 ч до 12.20 ч в понеделник, вторник, сряда и петък. Записването със 7% Отстъпка е до 1.02.2020 с подаване на молба и внасяне на таксата или до изчерпване на местата.

Обади се днес на 0894 37 6667! Обсъди с нас, дали този бърз курс по немски е подходящ за теб. И ако да - възползвай се от празничната новогодишна оферта. Защото ще можеш да научиш немски така, че да ти върши работа. Ще учиш само необходимите неща, но в жива реч. С помощта на преподаватели филолози ще правиш диалози, ще разказваш, ще се упражняваш. Всички уроци имат за цел да изграждат разбирането и говоренето на немски. Това става с интересни упражнения по време на занятията, включително и на смартфона. Обучението е комуникативно и затова само групово. Комфортната учебна база прави занятията още по-приятни и мотивиращи.

Дали да се запишеш? Това решаваш ти! Ако си зает през деня, виж другите ни предложения за курсове по разговорен немски. Ако имаш въпроси за обучението по немски или за записването за разговорен курс по немски, можеш да се обадиш на 0894 37 6667. Още подробности за специалната ни програма по немски сме изложили на тази страница.

Ще се радвам да те поздравим като наш курсист.