Гинка Витанова: Във Виа Германика всеки може да научи немски

Гинка Витанова: Във Виа Германика всеки може да научи немски

2019-01-09 14:39:42
Гинка Витанова: Във Виа Германика всеки може да научи немски

Решил си твърдо да учиш немски! Но кое предложение да избереш?

Езиков Център Виа Германика е специализиран център по немски език. С присъствено обучение с учител и също с индивидуално онлайн обучение по немски. При нас курсистите бързо проговарят немски. Но защо? Прочети тези 8 причини, които правят обучението по немски език във Виа Германика изключително модерно и добро. И тогава избери, къде и как да учиш немски.

1. Най-напред се замисли, какво представлява ученето на немски език. Много хора си мислят, че това е най-вече учене на граматика. Но всъщност е много повече: необходимо е да се усвоят думи, фрази, произношение, стил, култура, традиции... Тъй като всеки език служи първостепенно и най-вече на общуването помежду ни, комуникацията трябва да е най-важната цел при обучението по немски. Курсовете по немски за възрастни във Виа Германика са именно такива – комуникативни, за лесно общуване в ежедневието и на работното място. Граматиката е поставена на нейното важно, но ограничено място.

2. Позитивната учебна среда влияе на емоциите при ученето на немски. Тя е изключително важна за твоя успешен учебен прогрес. При нас преподаватели-германисти изграждат учебния процес с приятно настроение, без натиск и с подходящо темпо на учене. Изключително удобната и модерна учебна обстановка допринася допълнително за учебния комфорт. Във Виа Германика и стените помагат. Как няма да се справиш?

3. За да научиш немски, трябва да правиш всичко лично, а не само пасивно да слушаш. Ние във Виа Германика знаем, как да поставим курсистите ни в центъра на учебния процес. Така че ти да си активният. Занятията са фокусирани върху умението говорене. Този ключов аспект е решаващ за преодоляване на езиковата бариера. И за прилагане на езиковите знания. А нали това е всъщност и целта на ученето.

4. Искаш да научиш немски трайно? Традиционното, в това число индивидуално обучение, залага най-вече на слушането. Но изследванията показват, че всеки човек запомня най-добре, ако слуша, гледа и действа едновременно. Правенето е ключът на научаването. Нашата учебна система е от това най-модерно съвременно поколение учебници, което стимулира курсиста към активност. С помощта на преподавателя и на специално приложение на смартфона знанията се активират по разнообразен начин и стават трайни.

5. Със сигурност мотивацията е изключително важна за учене на чужд език. А каква по-голяма мотивация от показваните всеки учебен час добри резултати? Когато сам успееш да разкажеш, когато направиш диалога правилно, когато разбереш текста над 80% - тогава си доволен от себе си и знаеш, че можеш.  Именно тези учебни успехи изживяват курсистите на Виа Германика в час. Когато учебният прогрес върви плавно и лесно, всеки учи бързо и трайно. Затова във Виа Германика успяваме да вземем най-много думи във всеки курс в сравнение със сходни обучения.

Ако наистина си решил да учиш немски сериозно, избери Виа Германика – единственият специализиран немски езиков център в Бургас. Виж предстоящите ни курсове тук.

6. Ако не си от Бургас, има решение за теб! Виа Германика разполага със специална онлайн платформа за истинско онлайн-обучение. Избери online.viagermanika.com и учи немски индивидуално под прякото ръководство на автора на онлайн - уроците Гинка Витанова. Без ненадеждна скайп-връзка, без точни часове на започване - учи немски свободно, когато ти е удобно. Регистрирай се сега в сайта и изпробвай безплатната демо-версия, за да добиеш представа, как ще учиш немски онлайн.

7. Засега имаме курс само за съвсем начинаещи. В него са включени 5 урока с до 13 раздела всеки. Има текстове за слушане, за четене с разбиране, оптимален лексикален обем от думи за реално овладяване, граматични обяснения и задачи, разговорен немски за усвояване на точни фрази по ситуациите, интерактивни упражнения. И всичко с точни обяснения на български, включително и как да учиш! Истински ефективен самоучител по немски с ясен ангажимент към твоя успех! Скоро идва и следващото ниво.

8. Онлайн курсовете на Онлайн Виа Германика са подходящи за всички, които работят с нерегламентирано работно време, които не живеят в България или просто искат да учат немски опо един съвременен начин. Всичко е в твоите ръце. Немски можеш да научиш така, че да ти върши работа!

Опитай с Виа Германика или Онлайн Виа Германика. Научи Немски с Нас!