График и цени

График и цени

График и цени

Немски Езиков Център Виа Германика предлага голямо разнообразие на курсове по немски език според възрастта и целта на обучение.

Групово обучение: Провеждат се виртуално-присъствени курсове по нива с квалифициран преподавател в реално време по график. Учебната програма за възрастни и ученици е различна и сформираме групите по възраст. Графикът се актуализира на всеки 2 месеца. Целите на обучение:

- за ученици е сертификатна насоченост с включена изпитна подготовка по нива

- за възрастни: курсовете са разговорни за работното място и общуване в ежедневието

Индивидуално обучение по немски предлагаме от септември до май по нива в удобен и на двете страни час. Графикът при тази форма се договаря според възможностите. Информацията е в раздела Частни уроци по немски. Записването е с формуляра на страницата, плащането по банков път.

Освен това предлагаме и независима алтернатива: Ако сте начинаещ или искате да актуализирате и систематизирате своите знания по немски на ниво А1, може да го направите изцяло онлайн на нашата е-платформа Онлайн Виа Германика, когато пожелаете. Там предлагаме евтино обучение със самоучителя "Немският е лесен". Тези курсове са цялостни, по Европейската рамка.

Ако се нуждаете от консултация, обадете се на 0894 37 6667. Но вижте най-напред съответния график, уверете се, че ще започне курс по немски за Вашето ниво, запознайте се с таксите и отстъпките и ако имате въпроси, ние с удоволствие ще Ви съдействаме.. Освен това всички такси на актуалните курсове са публикувани в Онлайн Виа Германика - нашата образователна платформа с Учител и със Самоучител.

Избери сега подходящото подменю за теб или отиди на https://online.viagermanika.com/