Езиков практикум по немски във Виа Германика

Езиков практикум по немски във Виа Германика

2019-05-26 15:27:56
Езиков практикум по немски във Виа Германика

Практическият курс по немски: Говори Немски без страх!

Със сигурност се чудиш, какво ще правиш на този курс по немски. Защото той се предлага единствено и само в Езиков Център Виа Германика. Верни на нашата цел да сме полезни на клиентите си максимално и да им помагаме в цялостното овладяване на немския език, от миналата година предлагаме кратки практически курсове по немски с цел тренинг на умението говорене. Идеята и учебните програми са на главния ни методист Гинка Витанова.  

От 8 юли предлагаме на всички заинтересовани няколко езикови практикума поради изключително положителните отзиви от тях. Нивата са А2, В1 и В2, а учебните занятия дневни със солидната натовареност по 5 уч.ч на ден. Най-важното условие за участие е курсистите да са завършили съответното ниво. Освен това те трябва да искат наистина да говорят на немски. От опит знаем, че това умение е най-трудното от всичките 4 компетенции. Във Виа Германика обаче ще проговориш и ти!

Кое ще ти помогне да преодолееш т.нар. езикова бариера?

1. В типично немската обстановка на Виа Германика ще се отпуснеш и потопиш в езиковите ситуации

2. Умело формулираните задачи за говорене и речеви средства ще ти дадат тласък да желаеш да изразиш твоето мнение на немски. Ще успееш.

3. В приятелската неформална среда ще забравиш школските си притеснения.

4. Достатъчно часове на ден, за да се настроиш на немска вълна.

5. Кратко, но интензивно обучение с Голяяяям ефект.

6. И помни – в групата всички са твои приятели.

Искаш да се информираш още? Прочети тази статия в сайта ни. Ако ти харесва и отговаряш на условията, обади се и ти на 0894 37 66 67 в периода от 17.06 до 3.07. Или отправи запитване от сайта ни. Запиши се и ти на Езиков Практикум по немски, за да говориш немски без страх. Местата са ограничени. Курсистите на Виа Германика са на преференциални цени. За езиков практикум на ниво В2 прочети тази новина