Защо да учиш немски през лятото във Виа Германика

Защо да учиш немски през лятото във Виа Германика

2019-04-22 17:45:02
Защо да учиш немски през лятото във Виа Германика

Защото определено ще учиш немски език по различен начин за трайни знания. Включи се в нашите летни езикови курсове, за да се насладиш на учене по формулата ИИИ! Ето какво да очакваш:

И като Интензивно.

От 3 юли стартират всички курсове по немски във Виа Германика, независимо дали са за деца, гимназисти или възрастни. Обучението на всички е всеки ден от понеделник до петък. Според курса дневното натоварване е 4 или 5 часа. Това е едно истинско немско училище за пълно потапяне в света на немския език. Затова всеки курсист постига много бърз напредък.

И като Истинско.

Обучението във Виа Германика е само по немски език. Тясната специализация позволява експертна работа върху видове курсове според целите и възрастта. Нашият екип е разработил различни учебни програми за клиенти от 6 до 60 години, ние не предлагаме общи курсове. Ние ценим времето и усилията на нашите клиенти и предлагаме курсове по немски за ползване в практиката.

И като Изгодно.

Не е ли добре за теб да научиш немски, за да го ползваш там, където ти е необходим, а не да зубриш граматически правила? При това да платиш по-малко? Единственото условие да получиш всичко това накуп е да спазиш срока за ранно записване - 20 май. Промоцията варира според курса от 5 до 8%. Възползвай се! Следващият период на записване е от 17.06. до 1.07. с нормално работно време през делничните дни.

Обади се на 0894 37 6667 и се запиши за курс по немски навреме. Само за начинаещи сме обявили цели 4 курса според възрастта. И само във Виа Германика ще намерите цялостни курсове по немски за напреднали. Така че, ако ти се учи Интензивно, Истински, Изгодно, свържи се с нас. Групите са малки.