Курсове по немски за абсолютно начинаещи

Курсове по немски за абсолютно начинаещи

2019-09-01 21:34:32
Курсове по немски за абсолютно начинаещи

Трябва ти немски? И никога не си учил досега? Не се притеснявай!  Започни курс по немски в Езиков Център Виа Германика според твоята възраст и цел. Учи немски с твои връстници с еднакво темпо и ниво. 

В края на септември учениците започват и при нас своето обучение по немски. То е целогодишно. Според възрастта предлагаме следните курсове по немски за начинаещи деца и гимназисти:

- Немски за деца в предучилищната възраст и първи клас – забавно обучение за най-малките Виа Германчета  със страхотен ефект върху езиковото им развитие.

- Немски за деца от 2 до 4 клас – курс за деца, който ще развие всички езикови умения по немски по достъпен и игрови начин с резултати, които ще постигнат лесно.

- Немски за деца от 5 до 7 клас, които не са учили немски досега, а желаят да започнат да овладяват един от най-разпространените европейски езици системно и задълбочено.

- Немски за гимназисти от 8 до 12 клас, които не са учили немски. За тях предлагаме сертификатна учебна програма с включена изпитна подготовка. Радваме се на всички, които са готови да натрупат сериозни езикови знания и умения и ги приветстваме с добре дошли в нашата немско говоряща общност.

Но и за работещите имаме удобно предложение с продължителност 2 месеца:

- Немски за възрастни, на които немският им трябва за работа. Специалните ни курсове са разговорни упражняват приоритетно умението говорене в ежедневието и на работното място. Започни сега уверено и спокойно, ще можеш да напреднеш в немския език, защото ще тренираш в час.

Както виждаш, има подходящ курс за всеки, който желае да учи немски, но не е учил до сега.

Всички курсове са по най-новите учебни системи по немски, написани точно за определената възраст. Защото ние не записваме в един курс 5 и 50 годишни курсисти. Ясно е, че така не може да се постигне ефективност и резултат. А във Виа Германика държим всеки да научи немски добре според своите възможности. С квалифицираните учители - филолози, които ще ви преподават и подкрепят, това е възможно.

Как да се запишеш? Позвъни на 0894 37 6667. Изясни  си подробностите, които те интересуват. Уговори удобно за теб време, за да дойдеш до офиса. С удоволствие ще отговорим на твоите въпроси. И бъди сигурен, че ще учиш немски с лекота и усмивка. И учебните системи ще те завладеят с интересни теми, ефективни упражнения и интересни диалози.

Прочети още за нашите учебни програми по немски в нашия сайт. И се обади! Научи Немски с Нас!