Курс по немски за абсолютно начинаещи с отстъпка

Курс по немски за абсолютно начинаещи с отстъпка

2019-11-13 13:28:05
Курс по немски за абсолютно начинаещи с отстъпка

Започни да учиш немски през декември – уютно, празнично, изгодно! Защото от 6 декември стартира разговорен курс по немски за съвсем начинаещи. А и защото ще можеш да платиш 4% по-малко, тъй като Коледа чука на вратата. Ще имаш удоволствието да се насладиш на коледната супер атмосфера на Виа Германика през декември, а защо и да не участваш в Коледните ни празници live?

Възползвай се до 30 ноември от Коледната промоция за курс по немски за начинаещи възрастни ниво А1.1. Занятията ще се провеждат вечер всеки вторник и петък от 18 ч до 20.20 мин. Курсът приключва догодина на 14. Февруари. По време на Коледните и Новогодишни празници учебни часове няма да се провеждат. Виж таблицата с графика за предстоящия курс.

Сега е подходящото време да инвестираш в знания по немски. Във Виа Германика ще получиш активни, практически езикови знания, защото ще тренираме активно и говоренето. Ако и твоите цели са не просто да ходиш на курс, а да трупаш знания, които да приложиш на практика, ти вече всъщност знаеш, че единствената школа за това е Виа Германика. Обади се навреме и се регистрирай за курс на 0894 37 6667. Или онлайн на страницата ни тук. Още за разговорните ни курсове за възрастни можеш да се информираш тук.

Обучението при нас е само групово, защото е комуникативно. Ученето е социално действие, успешно е, когато се споделя с други хора. По принцип езиците съществуват, за да се общува на тях. Така че тази форма на учене е най-добрата. Групите ни са малки и са според изискванията на комуникативното обучение.