Неделен курс по разговорен немски начинаещи

Неделен курс по разговорен немски начинаещи

2020-01-13 15:24:50
Неделен курс по разговорен немски начинаещи

Не можеш да посещаваш курсове по немски през седмицата? Графикът ти на работа е непостоянен, но искаш да започнеш да учиш немски в присъствена форма? Запиши се тогава на неделен курс по немски за абсолютно начинаещи от 2 февруари. Учи немски комфортно, системно и трайно с Немски езиков център Виа Германика. Сега също супер изгодно на промоцена.

С какво време трябва да разполагаш, за да бъде обучението ефективно за теб?

+ Занятията ще се провеждат 1х седмично в неделя от 9.30 до 13.10 ч.

+ Курсът ще започне на 2.02.2020 и ще приключи на 5.04.2020. Графикът се спазва точно.

+ През седмицата ще трябва да си разпределиш времето за самоподготовка и домашни.

+ Курсът е за съвсем начинаещи и обхваща нивото А1.1.

Как да се запишеш?

+ Трябва да заявиш участието си в този вид курс. Може и по телефона – 0894 37 6667 – и да се уточним за начина на внасяне на таксата.

+ Ако внесеш цялата такса до 31.01.20 ще ползваш 7% Отстъпка, ако я разсрочиш бонусът ще е 5%.

+ Попитай на 0894 37 6667 за твоята такса. Редовните ни бонуси се начисляват към тази отстъпка.

Ао тази форма не е подходяща за теб, предлагаме и едномесечен дневен курс по немски през седмицата, както и вечерен курс 2х седмично. Актуалният график за всички курсове е публикуван на страницата за Предстоящи курсове за възрастни.

Специалната ни учебна програма за работа е известна със своята практическа насоченост и изключителна ефективност. Разбира се усилия трябва да се положат. Но резултатите ще дойдат по-скоро, отколкото си мислиш. Защото ще можеш да учиш и с помощта на технологиите вкъщи - едно приложение на твоя смартфон, което ще те заплени веднага. И с което ще се упражняваш и забавляваш, докато учиш.

Не отлагай! Сега предлагаме най-богато разнообразие от форми на провеждане на курсове и с най-голяма Отстъпка. Обади се днес на 0894 37 6667. Ако искаш да учиш немски активно, научи немски с нас!