Немски език за съвсем начинаещи и напреднали

Немски език за съвсем начинаещи и напреднали

2018-10-18 23:22:43
Немски език за съвсем начинаещи и напреднали

От 30.11.2018 г във Виа Германика започват нови курсове по немски за възрастни. Те са разговорни и са концентрирани върху общуването в ежедневието и на работното място. Всеки участник в нашите курсове по немски може да проговори немски веднага, защото учебната система, с която работим единствено ние, е насочена към умението говорене. То е комбинирано с изключително многообразие на упражнения за слушане. Така потапянето в автентичната немска реч е гарантирано.

В края на ноември стартираме различни нива курсове, включително В1.1. По време на всеки курс вземаме над 1000 думи – актуални, съвременни и в употребими фрази. Виж тук схемата на нашето обучение по немски специално за възрастни.

Кога ще се провеждат занятията?

Занятията по немски ще се провеждат в петък след работа от 18 часа и в неделя преди обяд. Общата седмична натовареност е 8 учебни часа. Занятията са организирани така, че всеки да може да научи учебния материал и да се упражнява достатъчно със специалното безплатно приложение за смартфони у дома.

Ако искаш сега да започнеш да учиш немски или пък да разшириш твоите знания, не се колебай. Позвъни на 0894 37 6667 и се регистрирай за курс по немски. Или направи запитване с контактния формуляр на всяка страница на сайта или по имейл. Графика на следващите курсове по немски можеш да видиш тук. По време на празничните дни занятия не се провеждат.