Немски за съвсем начинаещи

Немски за съвсем начинаещи

2020-09-21 12:51:02
Немски за съвсем начинаещи

А ти научи ли немски? Ако все още не си, не губи време, ела във Виа Германика и се научи да говориш немски с удоволствие и лекота. Убеди се сам колко е лесно, като се запишеш на разговорните ни курсове за възрастни.

На 4 октомври – неделя – е стартът на курс по немски за абсолютно начинаещи. За 2 месеца ще се научиш да общуваш на немски по 8 теми, като усвоиш разговорния немски стил. Акцентът на целия курс е развиването на умението говорене. Важна предпоставка за това е всеки да се научи да разбира реч при слушане. Тази важна компетенция се развива по няколко начина в избраната от нас учебна система по модерен, многоканален и изключително успешен начин.

Курсът по немски за съвсем начинаещи покрива ниво А1.1. Той ще се провежда комбинирано – в петък вечер от 18 ч и в неделя предиобед. Курсът е с продължителност 2 месеца и ще приключи в края на ноември. Ето и графика с точните дати.

С помощта на преподаватели филолози ще успееш да усвоиш актуални фрази, многобройна лексика и естествено граматика.  Този курс е началния от цялостното обучение по немски във Виа Германика, което е насочено към възрастни над 18 години. Темите на уроците са за общуване в ежедневието и на работа. За тези специални курсове информацията е тук.

Ако търсиш курс по немски, в който ще упражняваш говоренето в час и така практически ще учиш немски, обади се на 0894 37 6667 още днес. Не отлагай, започни сега. Ще ти свърши работа. Обобщили сме актуалната информация за това, кой колко получава на месец в Германия. Ако те интересува, запознай се с данните от официалните немски източници.