Немски за ученици 5 - 7 клас

Немски за ученици 5 - 7 клас

2020-09-22 22:21:36
Немски за ученици 5 - 7 клас

Скъпи родители, Немски езиков център “Виа Германика” за поредна година сформира групи за деца 5-7 клас, този път в две направления - ниво А1.1 за напълно начинаещи и ниво А1.2. за тези с основни познания по немски. Възползвайте се от оставащите дни до началото на курса и запишете детето си на това вълнуващо и безкрайно полезно изживяване. Гарантираме, че Вие и Вашето дете ще останете доволни и удовлетворени от постигнатите резултати и мотивиращата учебната среда на Виа Германика. Стартираме на 3 / 4.10.2020 г., а дотогава очакваме Вашите въпроси на телефон 0894 37 6667. Бъдете здрави и Научете Немски с Нас!

 

1. Кои са конкретните предимства за Вашето дете, учейки немски във Виа Германика?

 

Предимство 1

След завършване на курса за деца 5-7 клас, Вашият ученик се “влива” в сертификатната подготовка за Тест ДаФ, като продължава направо със следващото ниво!

Предимство 2

Учебниците са от последно поколение- иновативни, актуални и най-важното- съобразени с възрастовата група на учениците. Без скучни и морално остарели системи, текстове и илюстрации. В динамичния дигитално-информационен свят дори 3-4 години са от значение, затова ние сме винаги на ниво и Ви обучаваме с най-доброто на пазара.

Предимство 3

Самото обучение и как протича то?

МЕТОДИТЕ са иновативни- проектни и презентационни дейности; допълнителни дигитални материали за самоподготовка и контрол; регулярна проверка на постиженията; подготовка спрямо НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ и обновените  критерии на Европейската езикова рамка.

ОБЕМЪТ учебни часове е оптимално разпределен, за да могат децата да съвместяват успешно училищните задължения и чуждоезиковото обучение.

АКТИВНАТА КОМУНИКАЦИЯ с Вас, мили родители, защото знаем колко важна е за Вас и нас обратната връзка, а понякога тя е и решаваща за успеха на детето.

 

 

1. Нужно ли е изобщо децата в прогимназията да изучават немски език?

 

Да, определено! Като тук не искаме да налагаме мнение, а да приведем следните факти в защита на това твърдение.

Факт 1 

Германия и Австрия остават водещи икономически сили с мощна и хуманна социална политика, въпреки световните сътресения. Със сигурност някои от вас виждат бъдещето на децата си в тези държави. За това е абсолютно задължително да владеят немски. И колкото по-рано започне неговото изучаване, толкова по-малко стрес и по-добър шанс за високи резултати.

Факт 2 

В българските училища масово се закриват паралелки с усилено изучаване на немски език. Практически, ако желаете детето Ви да изучава немски в държавна институция, то единствен шанс би била немска гимназия. Често езиковата гимназия се оказва сериозна “преса” за детето, поради високите изисквания и разнородните академични постижения на различните деца. Това превръща немския в България почти в елитарен език.

Факт 3 

Факторът време е решаващ и всички знаят ползите от по-ранното чуждоезиково обучение.

Високите цели изискват ранно планиране и подготовка, а когато става въпрос за чуждоезиково обучение, е задължително да предвидите достатъчно оперативно време за научаването на конкретния език. Тоест, ако детето започне да изучава немски още в пети клас, то шансът му да положи успешно сертификатния изпит е два пъти по-голям в сравнение с връстниците му, които започват да учат немски едва в гимназията. Ето как свободно говорят в курса за съвсем начинаещи нашите Виа Германчета:

Виа Германика Ви очаква

 

Готови сме да споделим с Вас нашия професионализъм, мотивация и ентусиазъм. Нужни са ни единствено Вашето доверие, а ние ще се погрижим да направим изборът Ви печеливш. 

Информирайте се за актуалния ни график http://viagermanika.com/_-8360.html

и ни позвънете ОЩЕ СЕГА на 0894 37 6667. Основната информация за тези курсове е тук.