Онлайн курс по немски ниво А1.2

Онлайн курс по немски ниво А1.2

2021-01-25 21:47:38
Онлайн курс по немски ниво А1.2

Онлайн курсът по немски ниво А1.2 е вече факт. Той със сигурност ще представлява интерес за всички, които желаят да учат немски сериозно и в голям обем. И които обичат съвременните форми на обучение. Защото този курс е следващата част на авторския самоучител на Гинка Витанова "Немският е лесен", който е изцяло в дигитална форма.

Курсът обхваща в надграждаща последователност определения от Езиковата рамка учебен материал за ниво А1.2, като в 120 раздела ще разгърне твоите пасивни и активни езикови умения плавно, лесно и мотивиращо. С приключването на курса ще си усвоил около 840 думи и изрази и ще можеш да общуваш на немски не само говорейки за настоящи, а и за минали събития. Кратко съдържание на големия обем е публикуван на интернет платформата Онлайн Виа Германика, където можеш да го поръчаш.

Учи немски дигитално от вкъщи, когато ти е удобно с Немският е лесен - онлайн самоучителя за коректно общуване. Прочети, какво ще научиш тук и се регистрирай, за да тестваш платформата с безплатния Демо курс.