Онлайн уроци по немски

Онлайн уроци по немски

2018-10-29 21:57:22
Онлайн уроци по немски

С онлайн уроците по немски на Онлайн Виа Германика ще учиш немски така, както искаш: Ти и само ти определяш кога, колко време и къде. Защото ти е необходим само твоят лаптоп и интернет връзка.

** Работиш до късно или пък няма кой да гледа децата ти? С Онлайн Виа Германика това не е пречка. Защото можеш да учиш точно тогава, когато си свободен. При това сериозно. Вземи твоя лаптоп сега, кликни върху Online Via Germanika и се регистрирай.

** Разгледай сайта добре, всичко е описано на стандартните за целта места. Кратко, сбито и ясно. За да си уверен в своите действия, когато започнеш да учиш немски, ти е предоставен кратък уводен демо-курс.  

** Поръчай го - безплатен е. Целта му е да се запознаеш с начина на учене на нашата онлайн платформа. Навигирането е лесно, интуитивно, с ясни и познати форми. Самият материал е поднесен задълбочено и в същото време разнообразно и плавно. Ще можеш да пуснеш аудио-записите, които придружават уроците. Повтаряй, колкото пъти желаеш. Особено думите в аудио - речника. Записите са направени от немци, защото произношението е важно.

** Но уводният демо-курс има и друга цел. Той запознава с азбуката и основна лексика по немски, за да се усвоят особеностите при четенето и произнасянето на немските думи. Въоръжен с тези знания смело можеш да поръчаш онлайн курса по немски за съвсем начинаещи от лявото меню. В Общите условия е записано, как протича това. Естествено указани са и цените. И обърни внимание - винаги можеш да имаш само 1 активиран курс. За да можеш да надграждаш системно и трайно. С хаотично придобити знания не можеш да овладееш език, който да плзваш! 

И така: Искаш да учиш немски в система? С ясно подредени надграждащи уроци? В които се изграждат умения по четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорене? Всички те свързани тематично във всеки урок? Т.е. както с най-добрите класически учебници, но на адекватния за времето носител?

Поръчай тогава онлайн курс по немски в Онлайн Виа Германика и учи немски с твоето собствено темпо. Без да зависиш от други курсисти. Без нестабилна скайп връзка, без хартиен учебник. Учи с новия онлайн самоучител по немски с автор Гинка Витанова и ще видиш как ще напредваш бързо следвайки нейните изпитани съвети за лесно учене. Отвори твоя лаптоп и започни още днес на Онлайн Виа Германика!