Отстъпки и промоции

Отстъпки и промоции

Отстъпки и промоции

Езиков Център Via Germanika работи всеотдайно за каузата на добрата образованост. Качественото обучение, което предлагаме, разглеждаме като инвестиция в бъдещата професионална реализация на нашите клиенти. Ние, в Езиков Център Via Germanika уважаваме всеки, който иска със знания и умения да повиши стандарта на своя начин на живот. И демонстрираме това не само с ефективно организираните курсове по немски, а и с подкрепяща промоционална стратегия от различни видове отстъпки.

 

Вече над 20 години Немски Езиков Център Виа Германика привлича своите клиенти с експертни учебни програми по немски език, които те оцениха и оценяват като изключително полезни. С новите онлайн и дистанционните форми на работа ние продължаваме да даваме на своите курсисти ценни практически знания и умения по немски език и с това постигаме заслужено признание. 

 

Но във Виа Германика винаги е било важно, доброто езиково обучение да е достъпно. Не само с разширяване на начините на работа, чрез които стана възможно клиенти от цяла България да имат неограничен достъп до нашите качествени услуги благодарение на новите технологии. А и с атрактивните си отстъпки, които осигуряват много голям обем активни умения на ниска цена. Важно е и това, че учебният материал е наличен в разнообразни форми, които сме подготвили и предоставяме професионално. Така всеки може да открие най-добрият начин за себе си и да учи според своите възможности, където и да се намира.

 

ВИДОВЕ ОТСТЪПКИ:

 

ЛИМИТИРАНА АКТУАЛНА ПРОМОЦИЯ

 

Независимо дали курсът е онлайн със самоучител или дистанционен с учител live обявената отстъпка се начислява за всеки поръчан курс до указания срок. Възползвайте се от изключителните промо оферти на Виа Германика. Достъпни от всяка точка на планетата, нашите курсове по немски ти предлагат системни знания и активни умения.

 

ПОСТОЯННА ПРОМОЦИЯ С НАТРУПВАНЕ - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПОРЪЧВАШ, ТОЛКОВА ПО–ГОЛЯМА ОТСТЪПКА ПОЛУЧАВАШ

Поръчай 2, 3 или 4 курса и вземи до 20% отстъпка. Комбинирай дистанционни с онлайн курсове за още по - трайни и разширени знания. Поръчката и плащането на всички курсове по немски стават онлайн на собствената ни е-платформа Онлайн Виа Германика. Виж първата стъпка при записването за дистанционните курсове.

И КАКВО ОЩЕ? АХ, ДА! БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО НЕМСКИ РАЗБИРА СЕ!

 

Изпробвайте онлайн веднага напълно БЕЗПЛАТНО всеки онлайн курс по немски от страхотния самоучител на Гинка Витанова "Немският е лесен"! Или научете азбуката с безплатния Уводен курс по немски!

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЛЕСНО И ИЗБЕРИ ОТ СПИСЪКА КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ СЕГА!

Следете ни във Фейсбук или Инстаграм или се абонирайте за нашия е-бюлетин, за да сте в крак с офертите ни. Разнообразието е голямо - офертите лимитирани.