Последни записвания за курс по немски

Последни записвания за курс по немски

2018-09-23 16:01:24
Последни записвания за курс по немски

Решил си да учиш немски език сериозно? Тогава твоето място е в Езиков Център Виа Германика. Специализиран само за немски език нашият езиков център предлага различно обучение по немски език. То е фокусирано върху това курсистите да учат немски език, за да го прилагат в практиката. Затова ние общи курсове не предлагаме – те са чиста загуба на време. При нас всеки учи според целта си. Затова езиковите знания по немски натрупани по време на нашите курсове винаги са полезни, а времето и парите инвестирани.

Кога да се запишеш?

През следващите 2 седмици текат последни записвания за курсовете ни по немски за деца, гимназисти и възрастни. Във Виа Германика курсовете по немски започват винаги на обявената дата. Можеш да я видиш тук.

- Ако си гимназист – побързай! Последната дата за записване на сертификатен курс по немски е сряда – 26.09. Започваме на 29 септември – събота.

- Ако имаш дете в V, VI, VII клас записването е до 27 септември. Началото на курса е 30.09.

- Ако си над 18 години, сигурно търсиш немски за работа. Този вид курсове за общуване в ежедневието и на работното място започват на 5.10. Затова крайният срок за записване е 3.10. Имаме различни нива.

- До 3 октомври можеш да се запишеш и за Езиковите Практикуми при завършено ниво А2 или В1, както и за Опреснителния курс за напреднали на ниво В2. Тези специализирани обучения са по собствена програма на Езиков Център Виа Германика и се предлагат само при нас.

Защо ще научите немски във Виа Германика?

Всеки чужд език може да се прилага, само ако обучението развива езиковите умения. А те са говорене, писане и разбиране при четене и слушане. Затова всички наши курсове са по изпробваната и доказала се като ефективна комуникативна методика на обучение. Във Виа Германика няма да намерите обучение по гръмките чудодейни методики за 14 дни. Това, с което ще учите обаче, са най-новите комуникативни учебни системи по немски – актуални, иновативни, с новаторски допълнения за по-лесно практическо учене на езика. И естествено с квалифицирани учители, които знаят как да отговорят на всеки ваш въпрос.

Ако искаш стабилно и сериозно обучение по немски, защото си решен да учиш немски език, за да го използваш наистина, позвъни на 0894 37 6667 сега.