Промоционален Немски за деца 2-4 клас

Промоционален Немски за деца 2-4 клас

2019-03-13 21:03:16
Промоционален Немски за деца 2-4 клас

Модерната ни учебна програма по немски за деца от началния курс на Езиков Център Виа Германика определено ще накара малчуганите да учат с удоволствие и да обикнат немския език завинаги. Обучението ни по немски за тази възраст е по най-новите немски учебници, които са написани специално за това поколение деца. Материалът е поднесен иновативно, темите са разнообразни и най-важното специално са съобразени с възрастта. Занятията са само в малки групи, защото са с комуникативна насоченост и има много социално активни задачи и упражнения.

Летният курс по немски за деца от 2 до 4 клас започва на 3 юли. Ще учим интензивно всеки ден от понеделник до четвъртък по 4 учебни часа на ден. Така че потапянето ще е пълно и проговарянето безотказно – това всъщност си е лятно немско училище. Курсът ще завърши на 18 юли и за този период ще сме взели и усвоили обширния материал на ниво А1.1. предвиден за тази възраст. При това с удоволствие и за това с успех.

При записване на курс до 20 май ще ползвате 5% Отстъпка от регулярната такса. Обадете се на 0894 37 66 67 още днес или ни посетете в езиковия център на ул. Македония 26 всеки делничен ден от понеделник до петък, за да обсъдим въпросите, които ви вълнуват. Записването става с подаване на молба. За курса може да се запишете и от 15 до 30 юни, тогава обаче няма да ползвате отстъпката за ранно записване.

Предложете на детето си едно различно учебно преживяване – немската лятна емоция на Виа Германика. Със сигурност ще му хареса! Още информация за този курс може да прочетете тук.