Промоционални курсове по Немски

Промоционални курсове по Немски

2019-01-02 18:07:39
Промоционални курсове по Немски

Научи Немски с Виа Германика като платиш по-малко! Вземи твоята Празнична Новогодишна Отстъпка от цели 5% за курс по немски от 1.02.2019 г! Ако си решил да учиш немски сериозно, за да можеш да прилагаш знанията си на практика, запиши се на курс по немски специално за работното място. Във Виа Германика това е възможно! При нас ще учиш Немски както класически, така и модерно с най-новата немска учебна система, хит в Германия и Австрия. Защото в час ще учиш с учебник от най-нов тип активно и с видим резултат. А вкъщи ще можеш да прилагаш и упражняваш своя немски с класически упражнения в учебника или с интересни интерактивни задачи на твоя смартфон или таблет. Това голямо разнообразието от форми в нашите курсове по немски помага на всеки курсист да научи учебния материал бързо и трайно.

Започни присъствен курс по разговорен немски във Виа Германика с квалифициран учител филолог, който може да обяснява учебния материал разбираемо. Началото е 1 февруари - петък от 18 часа. Можеш да се запишеш за курс по немски, ако си съвсем начинаещ, но също и ако си повече или по-малко напреднал. Виж нивата, които стартираме на 1.02. тук.

И знай! Учебният материал във Виа Германика винаги е в сериозен обхват – минимум 900 до 1000 думи ще вземеш на всеки курс. И ако си учиш и вкъщи редовно, ще усвоиш цялата активна лексика. Но не забравяй: ще я усвоиш във фрази, ситуации, реплики и то така, както се говори сега. Защото разговорният език се променя бързо. Затова е важно да учиш не архаичен немски от стари учебни системи, а актуален немски, който се употребява в ежедневието в момента.

Искаш ли да започнеш? Със сигурност няма да съжаляваш! Защото ще МОЖЕШ да приложиш всичките си езикови умения при разговори на работното място, комуникация при делнични ситуации, устно събеседване за започване на работа. Така знанията се превръщат в истинска инвестиция, която без съмнение носи финансови приходи.

Кога започваме? На 1 февруари е началото на  курсове по разговорен немски за възрастни нива А1.1, А2.1 и В1.2 за възрастни. Всички обявени курсове са с отстъпка от 5%. Отстъпката важи до 25 януари или до изчерпване на местата. Не се колебай, обади се на 0894 37 6667 и се запиши още днес.