Промо курсове по немски за всички възрасти

Промо курсове по немски за всички възрасти

2019-08-03 17:55:25
Промо курсове по немски за всички възрасти

Научи Немски с Нас! Сега на промо-цена без аналог! Запиши се до 4 септември и грабни цели 8% МЕГА Отстъпка както за целогодишните курсове по немски за деца и ученици, така и вечерните курсове за възрастни. Тази година Немски Езиков Център Виа Германика разшири промоционалните си политика върху всички възрастови групи. За да бъде в услуга на всички, които желаят да учат немски качествено и да го използват.

Какво да направиш?

① Информирай се най-напред за предстоящите курсове по немски. Те са подредени по възраст и вид. Виж курсовете, които са предвидени за твоята възрастова група – вляво в таблицата е нивото.

② Прочети подробностите за провеждането и ако те устройват, обади се на 0894 37 6667 за още информация. При нас курсовете по немски започват на обявения ден и се провеждат така, както сме ги обявили.

③ Ако не знаеш нивото си, заповядай на безплатен тест във Виа Германика. Свържи се с нас, за да си уговориш удобен час. Тестовете продължават около 30 минути и са предвидени за учебните системи, с които работим ние.

Записването става с подаване на молба – може и онлайн тук – и заплащане на таксата. Вече прочете, че до 4 септември включително сме с отстъпка от цели 8%. Но другата приятна новина е, че към нея се добавят другите валидни отстъпки- за лоялност и семейната отстъпка. Така че таксата индивидуална за всеки .

Използвай Голямото Намаление за всички регулярни курсове. То е за ранно записване, но всъщност, както сам се увери ще продължи чак до 4 септември. А всичките ни курсове по немски започват края на септември/ началото на октомври. Така че всъщност няма да внесеш таксата няколко месеца по-рано, а започваш да учиш веднага.

Искаш ли да се възползваш от тези изгодни за теб финансови условия? Ако има подходящ курс за теб, не се колебай, запази мястото си в курса навреме. Голяма част от обявените курсове и нива стартираме само веднъж или 2 пъти в календарната година. Обади се на 0894 37 6667 и стани курсист на Виа Германика.