Противоепидемични мерки във Виа Германика

Противоепидемични мерки във Виа Германика

Противоепидемични мерки във Виа Германика

Искаш да се запишеш за присъствен курс по немски във Виа Германика? Прочети тогава тази страница. На нея ще се запознаеш с мерките, които екипът на Виа Германика ЕООД се чувства задължен да вземе в интерес на личното ти здраве, здравето на твоето семейство и на всички, които заобикалят теб и нас, твоите преподаватели. Тези изисквания се облягат на практическия опит в училищата в Германия и Австрия, както и на изискванията на изпълнителната власт в Р България. Запознай се с тях преди да подпишеш декларацията за посещение на курс по немски.

В интерес на общата безопасност те са задължителни.

 

1. Записването за присъствен курс по немски език се извършва онлайн. За целта на сайта на Виа Германика ЕООД са предоставени за ползване формуляр/ молба за записване на съответната страница, декларация за спазване на установения епидемичен ред, общите договорни условия за двете страни.

2. Тази година с цел безопасност групите ще са с намалена бройка.

3. Групите за обучение по немски са постоянни, преливане от една група в друга и разместване никога не са били допускани. При настоящите условия това традиционно изискване е наш голям плюс.

4. Посещението на курс по немски език става в строго определени часови зони, които всички трябва да спазват. Занятията са без пауза, за да се избегнат струпвания на хора. Закъсненията продължават да не се толерират, но в настоящата ситуация те не бива да се допускат, защото допълнително пречат на преподавателите за спазване на мерките за безопасност.

5. По време на присъствените занятия всеки трябва да заеме определените за това места в учебната зала, за да се спазва необходимата дистанция.

6. Събирания и струпвания на курсисти на територията на Виа Германика и пред Учебния център на ул. Македония 26 са нежелателни и трябва да се избягват.

7. Контактите с преподавателите и другите курсисти да става при спазване на необходимата дистанция.

8. Всички курсисти са длъжни да си носят лични антибактериални средства, които да използват за дезинфекция. И също да спазват всички наложени хигиенни и противоепидемични мерки на територията на Виа Германика ЕООД. 

9. В учебните зали курсистите могат да носят маски или други защитни средства с цел предпазване на околните. За малките ни курсисти маските са по желание. Но при влизане в Езиковия Център всички трябва да са с маски.

10. Носенето на закуски в учебния център продължава да е недопустимо.

11. Противоепидемичните мерки да се спазват без да е необходимо напомняне.

ВАЖНО!!!

 

12. Планираните синхронни дистанционни занятия ще се провеждат по Zoom задължително с включена камера. Молим всички предварително да осигурят работеща камера на приемното си устройство.

В случай на затваряне на учебните институции от изпълнителната власт занятията ще продължат дистанционно по Zoom с включена камера. 

Скрито, неидентифицирано присъствие на видео платформата е опасно, неуважително и неприемливо. И не води до учебен прогрес. 

След като се запозна с мерките и ако ги приемаш, попълни моля декларация за посещение на курс. Ще я намериш тук. Формулярът за записване е тук.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *