Разговорни курсове по немски. Леки като перце

Разговорни курсове по немски. Леки като перце

2020-01-12 22:52:33
Разговорни курсове по немски. Леки като перце

Първите курсове по немски език за новата 2020 година стартират от 2.02.2020. По този случай всички са с голяма Празнична Мега Отстъпка. Запиши се на разговорен курс по немски сега и спести минимум 7% от таксата. Запознай се със съдържанието на нашите курсове по немски, както и с формите на провеждане. И се обади, за да си запазиш място.

Леки като перце, а богати на съдържание! 

Това отличава най-вече курсовете по немски език на Езиков Център Виа Германика. Но не – не казваме, че няма за учене, или че прескачаме голяма част от уроците. Във Via Germanika не само обещаваме голям обем знания. Ние ги даваме! При това знания готови за приложение веднага – сега и тук, всеки учебен час!

Немски за начинаещи, Немски за напреднали!

През месец февруари имаме промоционални предложения за всички основни нива от обучението по немски: от А1 до В1. Всяка седмица – ново начало! Виж графика ни тук и се регистрирай още днес за твоя курс по немски език по утвърдената ни модулна програма Немски за възрастни по най-модерния и актуален учебник по немски с безплатно приложение за твоя смартфон.  За да учиш бързо и лесно прилагайки на практика.

Леки като перце и изгодни финансово!

Всеки учебен час ти правиш голяма крачка напред. Не само като знания, а и като умения. На всеки модул, на всяко ниво при нас се взема максималното! А ти нали за това идваш на курс – да научиш възможно най-много! Във Виа Германика това се получава! Без да пропиляваме времето ти получаваш повече знания и практически умения от където и да. Но този факт всъщност е добре известен, ние сме единствените, които не предлагаме общи курсове за всички възрасти, а специални според целите на обучението. А сега имаме и още по-изгодни предложения с до 7% празнична отстъпка и за начинаещи и за напреднали. Тази отстъпка се добавя към другите ни регулярни отстъпки за Лоялност или Семейство.

Лесно е да се запишеш: ето тук е онлайн – формулярът.

Попълни го, като не забравяш да напишеш курса и датата на започване. Ако искаш още информация, прочети тук за нашите разговорни курсове по немски за възрастни или се обади по телефона в Бургас на 089 437 6667. С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси.

Научи Немски с Нас!

Защото е Лесно! Защото е Приятно! Защото Успяваш!

Herzlich willkommen!