Старт Промоция на курсове по немски

Старт Промоция на курсове по немски

2019-04-06 10:08:38
Старт Промоция на курсове по немски

Не се бави! Вземи отстъпката и ти! Запиши се за утвърдените курсове по немски език в Немски езиков център Виа Германика. Научи Немски с Нас – сега с МЕГА Отстъпка!

Срок ранно записване

От понеделник – 8 април започва ранното записване за интензивните летни курсове по немски в Езиков Център Виа Германика Лятна Емоция 2019.  През този период са валидни познатите вече допълнителни МЕГА отстъпки за ранно записване според вида курс. Тази година срокът е удължен чак до понеделник 20 май.  

Отстъпки

През този период към обявените с промоция курсове се начисляват допълнителни отстъпки за ранно записване. Те достигат до – 8% според вида курс. Тази отстъпка е допълнителна, защото тя се прибавя към нормалните бонуси, които Езиков Център Виа Германика подарява винаги на своите лоялни клиенти, защото цени тяхното желание за системно езиково обучение. Те варират до – 6%. За тях може да се информирате тук.

Видове летни курсове

Лятна емоция 2019 на Виа Германика тази година стартира на 3 юли 2019 г. за всички видове обявени курсове. Занятията са ежедневни. Затова курсовете са супер интензивни. Подходящи са за хора, които могат да посещават занятията в рамките на обявените дати и да учат бързо и системно. Всички курсове се провеждат с учебни системи на основата на комуникативната методика. Развиват се винаги всички езикови умения, включително говоренето. Ето обявените летни курсове по немски:

** Сертификатни курсове по немски за гимназисти в 5 нива – от начинаещи А1 до стабилно напреднали В2.2

** Курсове по немски за деца от 2 до 6 клас в 2 възрастови групи. Курсовете са за начинаещи.

** Разговорни курсове по немски за възрастни. Те са предназначени за работното място и са само за абсолютно начинаещи.

*** И още едно предложение Плюс за тези, на които говорене им куца. И това лято сме обявили Езикови практикуми с цел устно прилагане на придобити знания по немски. Курсистите на Виа Германика ще учат естествено на специални преференциални цени.

Провеждане

Начинът на провеждане и точните нива на всички обявени летни курсове можеш да видиш тук.

Записване

Записването става с подаване на молба. Ела в учебния ни център  на ул. Македония 26 от понеделник до петък от 10 до 17 часа до 20 май, за да направиш консултация. С удоволствие ще ти помогнем.

За още информация можеш да прочетеш информацията в съответните раздели на сайта ни. Можеш разбира се да се обадиш на телефон 0894 37 66 67 или да направиш запитване с формуляра долу. Свържи се с нас още днес!