Учи немски във Виа Германика. Изборът, който прави разликата

Учи немски във Виа Германика. Изборът, който прави разликата

2020-09-13 16:08:01
Учи немски във Виа Германика. Изборът, който прави разликата

Започни сертификатен курс по немски специално за ученици от 8 до 12 клас на 19 септември. Обади се на 0894 37 6667, ако си напълно начинаещ, средно напреднал или напреднал - имаме всички курсове по немски всички нива от А1 до С1.

 

Учи немски с актуални форми и модерни учебни системи.

Учи немски заедно с твои връстници и дискутирай по теми, които те интересуват, но на немски.  

Изгражди не само езикови знания, а най-вече езикови умения с най-новите учебни системи по немски.

Ти вече знаеш, че във Виа Германика това е възможно. 

Ще проговориш и ти! Плавно, правилно, богато!

 

Защо да се запишеш? Прочети, какво прави разликата!

Богата лексика, приложена в реч

Всеки курс по немски набляга върху натрупването на богат речников запас - на всяко ниво във Виа Германика се вземат до 2000 думи . Това, което ни отличава обаче не е само големият обем думи и изразни средства, а най-вече тяхното прилагане в активна устна и писмена реч. Изразните средства и думи не остават записани в речника. Ние създаваме възможности и подходящи ситуации всеки да ги употреби в диалог, изказване, дискусия, за да ги научи трайно. Само така чуждият език може да се усвои практически. И ние го правим.

 

Жив немски, типичен за възрастта на тийнейджърите

Поколенията имат различен стил на изразяване независимо от езика. Нашите младежи учат по учебници за тяхната възраст в хомогенни групи. Така те са в естествена среда за разговор и учат немски по теми, които ги интересуват. Затова знанията им стават активни и се превръщат в сигурни езикови умения: уменията да говорят по различни теми на съответния стил, да пишат структурирани текстове, да разбират текстове, които четат или слушат, независимо от вида им и да могат да предадат съдържанието. И винаги да звучат младежки, а не архаично.

 

Практическа граматика - лесна и усвоима

Естествено, че учим граматика, при това не повърхностно! Без нея няма как да се съставят изречения и разбираемо изказване. Но това не е целта, а пътят! Затова във Виа Германика никой не охка от “трудната немска граматика” - това е клише от миналото. С новата комуникативна методика поднасяме граматиката неусетно, но точно според ситуацията. И тя не е учебен проблем.

 

Изпитна подготовка според новите изисквания

Виа Германика е специализиран немски езиков център от 20 години. За ученици предлагаме сериозна напълно обновена учебна програма, така че всеки да може да използва знанията си по немски, когато му потрябват по-късно. А те ще му потрябват! Затова на всяко ниво сме включили регулярни тестове по четене и слушане с разбиране с най - съвременни формати. Курсовете по немски завършват с писмен и устен изпит. И ако искаш да вземеш немски сертификат, няма да имаш проблеми да го защитиш с отлични резултати. Всичко за есенните ни курсове тази година и техния формат можеш да прочетеш тук. Телефон за връзка 0894 37 6667.