Немски за възрастни

Немски за възрастни

Немски за възрастни

Какво винаги е отличавало обучението по немски на Виа Германика и дали това е твоята цел, можеш да разбереш на тази страница.

За всички над 18 годишна възраст Езиков Център Виа Германика предлага курсове по разговорен немски специално за общуване на работното място и в ежедневието за желаещи от цялата страна. Те се провеждат в малки групи до 10 души. 

Защо сме точното място за теб - запознай се тук:

+ Виа Германика е специализиран Немски езиков център от над 20 години

+ на преден план в обучението по немски за възрастни във Виа Германика стои ГОВОРЕНЕТО

+ във Виа Германика ще учиш с хора на твоята възраст и твоята цел

+ във Виа Германика ще учиш немски с квалифициран учител филолог

+ във Виа Германика ще учиш по предварително обявен точен график

+ във Виа Германика не се записваш, за да чакаш да се събере група - датата на старта ти е известна

+ във Виа Германика учиш немски, за да получиш реални знания.

във Виа Германика получаваш легитимен документ за завършен курс, който не се заплаща допълнително.

Съмняваш ли се, че няма да можеш да научиш немски, защото вече не си ученик? Е, не си единственият! Но всъщност ще се справиш по-лесно, отколкото си мислиш! Виж, причините:

Ще проговориш веднага! Защото ЕДИНСТВЕНО ние работим с учебници, които ЛЕСНО изграждат МНОГО знания точно за твоите цели. Те са разработени специално за общуване в немско езична среда за възрастни и са от най-ново поколение.  Затова са подходящи за всички, които търсят работа в Германия, Австрия или в немска фирма в България. 

Ще проговориш веднага! Защото при нас НАИСТИНА ще говориш НА НЕМСКИ по време на занятията. И ще упражняваш точните фрази и реплики, които ще направят речта ти адекватна и наистина немска. С постоянната ни подкрепа в час.

Ще проговориш веднага. Защото ЩЕ ИМАШ С КОГО! Нашето обучение е комуникативно, т.е. насочено към реално прилагане на езика веднага, и затова е групово. Защото ако не приложиш преподадения материал на практика, научил ли си нещо изобщо?

Има и още важни причини!

Издигнахме обучението ни по немски на съвременно ниво и го направихме достъпно за желаещи да учат немски сериозно от цялата страна и Европа. Всички курсове по немски провеждаме дистанционно с помощта на платформата ZOOM. Но обявените занятия в курса са 100% с квалифициран учител в реално време. Допълнително и напълно безплатно сме осигурили за всички учебни ресурси по уроци и тестове на нашата онлайн платформа /за самоподготовка/. Още информация за начина на провеждане - прочети тук.

Кога ще посещаваш? Виж кога е стартът на следващите курсове по немски специално за комуникация на работното място. 

Как да се запишеш? Лесно е. Попълни формуляра по-долу и ние ще се свържем с теб.

Курсове по немски с фиксиран график не са ти удобни?  

Запиши се тогава за нашето изгодно онлайн - обучение със самоучителя "Немският е лесен". Можеш да тестваш всеки курс напълно безплатно. Това обучение е напълно автоматизирано и можеш да учиш тогава, когато ти си свободен.

Научи Немски с Нас Онлайн!  Придобий знания, които можеш да приложиш ВЕДНАГА! Запиши се днес!

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *