Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Онлайн курсове по немски през лятото за цяла България - СПЕЦИАЛНО ЗА УЧЕНИЦИ от 6 - 12 клас

100% синхронни занятия в ZOOM с квалифициран учител - филолог

10% ОТСТЪПКА за РАННО ЗАПИСВАНЕ до 15 май

 

Съвременни, интензивни, ефективни - 

курсовете по немски език за ученици в Немски Езиков Център Виа Германика както винаги са в крак с времето. Професионално организирани с мисъл за ученика и неговото свободно време те осигуряват бързо овладяване на учебния материал чрез системни знания и активни практически умения с модерни учебници. Неразривна част от курса е работата и с приложения за развиване на слушане и гледане и слушане с разбиране, както и с учебните ресурси в Онлайн Виа Германика, създадени от нас за оптимизиране на учебния процес.

 

Качествено обучение по немски:

Ние смятаме, че овехтелият учебник не може да мотивира поколение, което възприема света по различен начин с отживели времето си методики или с анахронични теми. Качественото обучение по немски предполага нови учебни системи и нови форми на работа. Именно те събуждат интереса към знанието и го правят траен, създавайки ситуации за лично становище и активно участие. Освен избора на актуален учебник, държим на работа в малки групи до 10 ученика, за да може всеки да е активен в час.

 

Супер интензивни курсове по немски

Отново, вече за 23-ро лято, предлагаме на ученолюбивите младежи от цяла България летни супер интензивни курсове по немски език с последно поколение учебни системи за тяхната възраст. Ежедневното потапяне в света на немския език благоприятства бързия сигурен напредък. Курсовете са в присъствен онлайн формат с квалифициран учител - филолог в реално време с регулярна проверка на знанията с изпитни материали. 

 

Обучението ни по немски за ученици е сертификатно. 

То е подходящо за всички, които не са учили немски или пък го учат като 2-ри чужд, както и за ученици от Немските гимназии за попълване на знания или повишаване на нивото. Цялата ни учебна програма извежда до Езиков сертификат по немски език - TestDaF, Sprachdiplom Stufe II, Goethe Zertifikat B2, C1. Стартираме всички нива по немски от съвсем начинаещи до много напреднали. Кратка информация за безплатното следване в Германия - условия и причини са ясно изложени тук.

 

Информирайте се тук за основните принципи на нашата сертификатна учебна програма за ученици.

 

Виа Германика обявява следните интензивни летни виртуално - присъствени курсове по немски ЛЯТО 2024:

нива А1.1 - В1.2+ с 10% с отстъпка за ранно записване. Всички курсове започват на 15.06.2024 г / събота /

Подробната информация за дати, цени и записване е по нива. Прочетете изчерпателната информация за нивото, което Ви интересува. Ако предлагаме курс за Вашето ниво, регистрирайте се за него своевременно.

 

Дати и цени НИВО А1.1

Дати и цени НИВО А2.1

Дати и цени НИВО А2.2

Дати и цени НИВО В1.2

Дати и цени НИВО В1.2+

 

Крайният срок на отстъпката е 15 май.

Още информация за нашите курсове за ученици сме публикували тук. Имате въпроси? Напишете ни имейл на info@viagermanika.com или направете запитване с формуляра по-долу.

 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *