Немски за деца

Немски за деца

2015-04-03 17:38:35

За най- малките ни ученици предлагаме интересни и същевременно пълноценни  КУРСОВЕ за нива А1 и А2 от 1 ОКТОМВРИ във Виа Германика София и Виа Германика Бургас.  Занятията ще се провеждат 2 пъти седмично по 1 астрономически час. Нашата учебна програма се базира накомуникативната методика ( http://viagermanika.com/metodika.html ) и залага като цели развиването на всички чуждоезикови умения – четене и слушане с разбиране, говорене и писане. Затова  важно условие за записване при нас е детето да е завършило първи клас. Обучението при нас е вмалки групи, които разделяме по възраст така: деца 2-4 клас и деца 5-7 клас. Другият  критерий при сформиране на групите са знанията по езика дефинирани от ОЕЕР ( http://viagermanika.com/oeer.html ). 

През настоящата есен курсовете са за нивата А1 и А2. От началото на октомври до края на април децата ще вземат материала на 1 модул от нивото, като във Виа Германика едно цяло ниво е разделено на два модула, за да могат децата плавно и наистина продуктивно да усвояват езика. Натовареността на курсовете ни през учебната година е 70 уч.ч., а седмичната 3 учебни часа. Курсовете ни са с оптимален обем спрямо заетостта на децата в училище и наистина осигуряват бърз напредък по всички 4 умения, по граматика и лексика. Но преди всичко създават условия малките ни ученици да участват с удоволствие в занятията.

Тази есен предлагаме само ПЪРВИ МОДУЛ на нивата А1 и А2. За ниво А2 записваме при доказани знания за покрито ниво А1 според Общата Европейска Езикова Рамка.

График на провеждане на занятията и за двете възрастови групи:

01.10.13 – 24.04.14 – 2 х седмично х 60 мин.

Тази продължителност обхваща 1 модул на обучение.  През официалните празници и ваканции обявени от МОНМ занятия не се провеждат. Няколко принципа на ранното чуждоезиково обучение, както и съвети за организацията му от страна на родителите сме обобщили на: http://viagermanika.com/kamroditelite.html

За часовете и дните на провеждане, както и за други интересуващи Ви детайли за курсовете ни ние с удоволствие ще Ви информираме. Телефоните ни:

Виа Германика София 02/ 41 77 946 или мобилен 089 34 94 088

Виа Германика Бургас 056/ 84 61 03 или мобилен 089  437 6667

Или ни посетете в офисите ни. Ще се радваме да разговаряме лично. Записването вече е започнало. 

Още информация за курсовете ни по немски за деца 2-4 клас можете да прочетете на:

http://viagermanika.com/n24.html, а за 5 - 7 клас последвайте линка: http://viagermanika.com/n57.html