Виа Германика с Юбилейни промоции

Виа Германика с Юбилейни промоции

Немски Езиков Център Виа Германика празнува, защото става на 20 години! През това време Виа Германика успя да се наложи на пазара с експертни учебни програми по немски език, които клиентите оцениха и оценяват като изключително полезни. Благодарим ви за високото признание на нашата работа. 

 

Във връзка с 20 годишния фирмен юбилей на Виа Германика обявяваме 

6-МЕСЕЧНАТА ПРОМОЦИОНАЛНА програма

 

20 години ВИА ГЕРМАНИКА - 20% МЕГА ОТСТЪПКА на ВСИЧКО

Празнувай с Нас и ти! Възползвай се от изключителните промо оферти на Виа Германика и Научи Немски с Нас! Достъпни от всяка точка на планетата, нашите курсове по немски ти предлагат системни знания и активни умения. Сега обаче с НАМАЛЕНИЕ от цели 20%! Записването за курс по немски, поръчката и плащането ще стават само онлайн на собствената ни е-платформа Онлайн Виа Германика. За целта е необходимо да се регистрирате, за да може да изберете и поръчате вашия курс по немски напълно безопасно. Наличните онлайн курсове по немски са вече с 20% по-ниски цени! 

 

Какво предлагаме сега?

 

 ПРОМОЦИЯ - Онлайн курсове по немски

На е-платформата Онлайн Виа Германика всеки може да поръча курс по немски с 20% Юбилейна Отстъпка в напълно дигитален формат. Конкретното описание на наличните и планираните курсове вижте в Учебно съдържание. След безплатна регистрация ще можете да изберете подходящия курс по немски и да поръчате само с един клик. При поръчката се калкулира автоматично и отстъпката.  Може да платите удобно и бързо с карта. След което да започнете да учите немски веднага без да губите ценно време. 

За предимствата на онлайн обучението може да прочетете тук и да претеглите плюсовете лично за вас. 

Обучението по немски е със онлайн самоучителя “Немският е лесен” на Гинка Витанова. Предназначено е за всички над 14 годишна възраст. Материалът е поднесен в система и е подходящ не само за тези, които сега започват да учат немски език, но и за тези, които са учили преди години или хаотично и нямат речников запас, умения и знания да образуват изречения в разговор. Със сигурност учениците могат бързо да запълнят пропуските си натрупани по време на пандемията, защото уроците са свързани помежду си и надграждат материала, а не са посветени само на 1 граматичен проблем.

 

Какви са параметрите на Юбилейната ни програма? Големи! Така че да можеш да поръчаш и по два курса съвсем спокойно. Запознай се със сроковете:

6-месечната ни юбилейна програма започва на 10.04.2021 и продължава до 10.10.2021. Всички курсове по немски в този период са с 20% отстъпка и отстъпката се калкулира при поръчка. 

В този период всички други отстъпки стават невалидни.

 

 БЕЗПЛАТНО - Рубрика: Научи Немски с Нас

Всеки, който иска да поддържа своя немски и да научава нещо ново НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, може да се абонира за нашия е-бюлетин. От години там поддържаме рубриката “Научи Немски с Нас”. В нея поместваме интересни задачи, обяснения, упражнения, лексика по различни теми и нива. Абонаментът става от началната страница на Онлайн Виа Германика или всяка страница на Виа Германика с попълване на имейла.

Искаш ли да опиташ? Отстъпката е голяма. Ще важи и за предстоящите курсове! Разгледай онлайн курсовете по немски в Онлайн Виа Германика. Регистрирай се сега.

КоментариОставете коментар

Невалидно

Невалиден