График Немски за ученици 5 - 7 клас

График Немски за ученици 5 - 7 клас

График Немски за ученици 5 - 7 клас

Възползвай се от традиционните МЕГА ОТСТЪПКИ за ранно записване на Виа Германика. 

Запознай се с графика на комуникативните курсове по немски, които при нормални обстоятелства ще се провеждат присъствено. Отстъпката за ранно записване от цели 7% с натрупване важи  до 20 август при внасяне на 1. вноска. От 21.08 до 4.09.2020 записването ще бъде с  4% Отстъпка с натрупване. 

Виа Германика е специализиран Немски езиков център и по принцип не провежда масови курсове по немски език. Но тази година бройката на курсистите ще бъде силно ограничена с цел здравна безопасност и спазване на противоепидемичните добри практики. Записването е изцяло онлайн. То включва подаване на молба, попълване на декларация и внасяне на първата вноска по банков път. 

 

2. КОМУНИКАТИВНИ КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЗА ДЕЦА (5-7 клас)

 

Нива

Начало

Край

Колко

Кога

Отстъпки

А1.1

3.10.2020

1.04.2021

6 месеца

1 х седмично

сб или нед

7% ранно записване +

Подаръци

А1.2

3.10.2020

1.04.2021

6 месеца

1 х седмично

сб или нед

7% ранно записване +

Подаръци

Важно:

МЕГА отстъпка от 7% е ВАЛИДНА при записване до 20 август 2020.

Отстъпката за ЛОЯЛНОСТ, валидна за курсисти на Виа Германика, се прибавя към МЕГА отстъпката. Както и СЕМЕЙНАТА отстъпка.

Към таксата на курса се прибавя ДДС, който за образователните услуги е 20% .  

Графикът е направен така, че да осигурява учебно време при наложително преминаване към дистанционна форма на обучение. В такъв случай курсовете могат да приключат и по-късно.

Прочети още ➤➤➤ 

 

Виа Германика си запазва правото за промени в графика. По време на ваканциите и официалните празнични дни занятия не се провеждат.

Искаш ли твоето дете да учи немски с удоволствие? И то така, че да го ползва активно? Във VG-Schule това е възможно. С помощта на модерни езикови занятия с доказани полезни практики на провеждане и учители професионалисти, в които твоето дете ще се влюби. А и с неповторимите подаръци на Виа Германика - красиви, стилни, практични! Прочети подробната информация. Не се колебай, обади се на 0894 37 6667 още днес! Или направи запитване с контактния фомуляр по-долу. Нека твоето дете стане Виа Германче! Ще проговори немски веднага! И ще може да продължи направо в сертификатната ни програма за гимназисти!

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари