График Немски за ученици 8 - 12 клас

График Немски за ученици 8 - 12 клас

График Немски за ученици 8 - 12 клас

С оглед на настоящата ситуация изпълняваме разпоредбите на изпълнителната власт в България и с това допринасяме за ограничаване на разпространението на корона-вируса. Затова присъствени и дистанционни курсове не планираме, предлагаме дигитални на нашата онлайн платформа. Ако желаеш да учиш немски индивидуално, регистрирай се тук. 

 

Запознай се с графика на сертификатните курсове по немски, които при нормални обстоятелства ще се провеждат присъствено.

Виа Германика е специализиран Немски езиков център и по принцип НЕ провежда масови курсове по немски език. Но тази година бройката на курсистите ще бъде силно ограничена с цел здравна безопасност и спазване на противоепидемичните добри практики. Записването е изцяло онлайн. То включва подаване на молба, попълване на декларация и внасяне на първата вноска по банков път.

 

По време на ваканците и официалните празнични дни присъствени занятия не се провеждат. Виа Германика си запазва правото за промени в графика и начина на провеждане на занятията при форсмажорни обстоятелства.
 

Избра ли си удобен за теб курс по немски? Тогава не се колебай, обади се на 0894 37 6667 още днес! Или направи запитване с формуляра по-долу. Запиши се в Немски Езиков Център Виа Германика. Защото ще научиш немски и ти! И то така, че да го ползваш активно. С помощта на модерни езикови занятия с доказани полезни практики на провеждане и учители професионалисти, в които ще се влюбиш, ще проговориш немски лесно и сигурно. А неповторимите подаръци на Виа Германика - красиви, стилни, практични - ще те подкрепят по Пътя на личния ти успех!

 

Стани курсист на Виа Германика! За да учиш немски с удоволствие!

Подробната информация за този вид курсове по немски е тук. Записването е само за цял курс.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари