Дистанционни курсове по немски за възрастни

Дистанционни курсове по немски за възрастни

Дистанционни курсове по немски за възрастни

Накъде те води твоят път? Може би към немския език? В последно време той определено е необходим за намиране и започване на добре платена работа. Но за да работиш с немски, всъщност трябва да говориш езика плавно и уверено. А това става възможно, след като разполагаш с многоброен набор от думи според ситуациите, в които попада един служител на работното си място. 

Затова  Езиков Център Виа Германика продължава да предлага курсове по разговорен немски специално за работното място. Те са предназначени за хора над 18 години, които го учат с цел работа

Тази година освен изключително полезни, всички курсове по немски са и страшно изгодни, защото са промоционални! Поводът е 20 годишният юбилей на Виа Германика, а печелившата карта за вас е 20% Отстъпка. За условията на Юбилейната отстъпка може да се информирате тук.

За съвсем начинаещи - нива А1.1 и А1.2 предлагаме онлайн курсове по немски на е-платформата ни Онлайн Виа Германика, които може да започнете незабавно и да учите със собствено темпо, изграждайки всички умения. Обучението е със самоучител в електронен вид. За повече информация може да проследите този линк. А съдържанието на онлайн курсовете по немски за начинаещи е публикувано тук.

 

Другите нива от курсовете ни по немски за възрастни ще се провеждат дистанционно. Информацията за предстоящите курсове е на тази страница.

 

Как ще се провеждат курсовете в дистанционна форма?

 

Курсовете по разговорен немски ще се провеждат  дистанционно в комбинирана форма -  синхронна и асинхронна.  Какво означава това?

Дистанционните синхронни занятия с учител на живо ние организираме с помощта на видео - платформата Zoom. Инсталацията е лесна и не се изисква регистрация на курсистите.

Асинхронните занятия са предварително подготвените от нашите преподаватели учебни материали и презентации, които са достъпни на нашата  е-платформа Онлайн Виа Германика, където всеки курсист ще се регистрира и ще си създаде личен профил. Те се разясняват по време на синхронните учебни занятия, но в асинхронен вид служат също за самоподготовка и преговор.

Чрез профила си в Онлайн Виа Германика всеки ще ползва неограничено допълнителните учебни материали, презентации или лексика в речникова форма към всеки урок подготвени от преподавателя. 

Освен това на смартфона си всеки курсист може да инсталира безплатно мобилно приложение с учебни ресурси към учебната система - интерактивни упражнения, филми, упражнения за слушане.

 

Какви са условията за успешно учене от страна на курсиста?

Дистанционните курсове по немски на Виа Германика са динамични и изключително продуктивни. Но за тази цел всички курсисти трябва да си осигурят

- добри технически предпоставки,

- високоскоростен интернет и

- работеща камера.

- И още естествено спокойно работно място за добра концентрация по време на занятията.

Така всички ще могат да учат активно и ползотворно и успешно ще упражняват говоренето лице в лице.

 

Как става записването?

регистрацията за дистанционен курс става онлайн тук 24/7

плащането е удобно с карта след като се свържем с Вас

ако имате затруднения да си определите нивото, обадете се моля на 0894 37 6667. Ще Ви помогнем с безплатен тест, валиден за учебните системи на нашите курсове за изясняване на нивото на владеене на немския език. Или се регистрирайте - ние ще се свържем с Вас! Вижте графика тук, за да се уверите, че Ви е удобно и се запишете с онлайн формуляра долу.