Дневен промоционален курс по немски

Дневен промоционален курс по немски

Дневен промоционален курс по немски

От 3.07.2019 г. Виа Германика стартира Интензивен ДНЕВЕН курс по учебната ни програма Немски език за възрастни ниво А1.1 на промоционална цена с цели 5% отстъпка до 1 юлиПри това с продължителност от почти 3 седмици, но с гарантирано пълно потапяне в света на немския език! Виж графика тук.

За кого са подходящи дневните курсове?

За всички над 18 години със свободно време през деня и желание за бързо и трайно натрупване на знания по езика. Курсът е за съвсем начинаещи.

Как са организирани занятията?

Занятията са концентрирани в 13 дни – от понеделник до петък по 4 учебни часа. Курсът е насочен изцяло към комуникация в ежедневието и на работното място и основната му цел е успешното говорене и разбиране при разговор. Напредъкът е изключително бърз, лексиката и ситуациите  на говорене са актуални и отразяват начина на комуникация в днешна Германия и Австрия. Естествено без граматика и упражнения няма да минем – те са необходими, за да може всеки да структурира правилно своето изказване. Но и те са подчинени на нашите главни цели - уменията!

Практически насоченото съдържание винаги е отличавало курсовете по немски на Езиков Център Виа Германика. Ако искаш и ти да проговориш и да се научиш и да комуникираш  НА немски, обади се Сега. Възползвай се от нашето изключително предложение за   Отстъпка от цели 5 % ! Научи Немски с Нас бързо, лесно и изгодно!  Направи запитване с формуляра тук или ни се обади на телефон 0894 37 6667 сега!

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари