Дневен промоционален курс по немски

Дневен промоционален курс по немски

Дневен промоционален курс по немски

Бърз. Ефективен. Изгоден. Само сега - едномесечен дневен курс по немски за възрастни на промоцена.

От 3.02.2020 г. Виа Германика стартира Интензивен ДНЕВЕН курс по учебната ни програма Немски език за възрастни ниво А1.1 на промоционална цена с цели 7% Празнична МегаОтстъпка. Отстъпката е валидна чак до 1 февруари. Обади се още днес на 0894 37 6667, за да запазиш твоето място в курса и учи немски удобно през деня, 4х седмично: понеделник, вторник, сряда и петък от 10 ч. сутринта. Продължителността на курса е 1 месец с гарантирано пълно потапяне в света на немския език!

Промоционалният курс по разговорен немски за работа е присъствен. Предложението е еднократно. Виж графика тук. Грабни твоята МегаОтстъпка сега.

За кого са подходящи дневните курсове?

За всички над 18 години, които желаят да се научат да говорят и разбират немски  със свободно време през деня и желание за бързо и трайно натрупване на знания по езика. Курсът по немски е за възрастни и е за съвсем начинаещи. Темите и диалозите, които ще обхванем, са предназначени за общуване в ежедневието и на работното място.

Как са организирани занятията?

Занятията са концентрирани в месец февруари – в понеделник, вторник, сряда и петък по 3,5 учебни часа с начало 10 ч. Курсът е насочен изцяло към комуникация в ежедневието и на работното място и основната му цел е успешното говорене и разбиране при разговор. Напредъкът е изключително бърз, лексиката и ситуациите  на говорене са актуални и отразяват начина на комуникация в днешна Германия и Австрия. Естествено без граматика и упражнения няма да минем – те са необходими, за да може всеки да структурира правилно своето изказване. Но и те са подчинени на нашите главни цели - езиковите умения Говорене и Слушане с разбиране! Още за обучението ни по немски специално за работа сме обобщили на тази страница.

Практически насоченото съдържание винаги е отличавало курсовете по немски на Езиков Център Виа Германика. Ако искаш и ти да проговориш и да се научиш и да комуникираш  НА немски, обади се Сега. Възползвай се от нашето изключително предложение за   Отстъпка от цели 7 %. Научи Немски с Нас бързо, лесно и изгодно!  Направи запитване с формуляра тук или ни се обади на телефон 0894 37 6667 сега!

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари