Дневен интензивен курс по немски онлайн

Дневен интензивен курс по немски онлайн

Дневен интензивен курс по немски онлайн

Бърз. Ефективен. Удобен. Само сега - едномесечен дневен курс по немски за възрастни в дистанционна форма. 

От 17.03.2022 г. Езиков Център Виа Германика стартира Интензивен ДНЕВЕН курс по учебната ни програма Немски език за възрастни ниво А1.1. Курсът по немски език е за съвсем начинаещи и е виртуално присъствен с учител live. Регистрирай се още днес лесно онлайн с формуляра по-долу, за да запазиш твоето място в курса и учи немски удобно през деня 4х седмично: понеделник, вторник, четвъртък и петък от 14.30 ч. след обед. Продължителността на курса е само 1 месец с гарантирано пълно потапяне в света на немския език! За всички, които искат да учат немски с нас с нормален ритъм, имаме вечерен курс от началото на март / подробностите са тук. /

За кого са подходящи дневните курсове?

За всички над 18 години от цяла България, които желаят да се научат да говорят и разбират съвременния немски език. Допълнителните условия са: свободно време през деня, добра интернет връзка и желание за бързо и трайно натрупване на знания по езика. Курсът по немски е за абсолютно начинаещи - започва се от азбуката. Темите и диалозите, които ще обхванем, са предназначени за общуване в ежедневието и на работното място.

Как са организирани занятията?

Интензивният курс е за разговорен немски с натовареност от 12 учебни часа седмично. Занятията са концентрирани в 1 месец от 17.03 до 15.04 – в понеделник, вторник, четвъртък и петък по 3 учебни часа с начало 14.30 ч. Провежда се в дистанционна форма по Zoom с учител филолог на живо. Курсът е насочен изцяло към комуникация в ежедневието и на работното място и основната му цел е успешното говорене и разбиране при разговор. Напредъкът е изключително бърз, лексиката и ситуациите  на говорене са актуални и отразяват начина на комуникация в днешна Германия и Австрия. Естествено без граматика и упражнения няма да минем – те са необходими, за да може всеки да структурира правилно своето изказване. Но и те са подчинени на нашите главни цели - езиковите умения Говорене и Слушане с разбиране!

Уроците по немски се провеждат дистанционно и са достъпни за хора от цяла България. Обучението е многоканално и подкрепата за курсиста е активна. Как точно ще се учи немски? Какви са датите и цените? Всичко за онлайн обучението ни по немски специално за работа сме обобщили на тази страница.

Модерни форми и богато учебно съдържание - в Езиков Център Виа Германика винаги сме били в крак с актуалните образователни тенденции. Практически насоченото съдържание е отличителната черта на курсовете ни по немски. С включването на новите дигитални форми на работа те се обогатиха още повече. Ако искаш и ти да проговориш и да се научиш и да комуникираш  НА немски, регистрирай се за дистанционен курс по немски във Виа Германика. Научи Немски с Нас бързо, лесно и удобно!  Без да губиш време за пътуване. Запиши се с формуляра по-долу. Ще получиш обратна информация за следващите стъпки по имейл. 

Име и фамилия на курсиста: *
Имейл: *
Телефон: *
Вид обучение по немски: *
Възрастова група: *
Избирам курс: *
Пояснения за курса / индивидуалното обучение:
Запознат съм с условията за записване и ги приемам.: *