Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Напълно обновени и още по-добри! Традиционните есенни курсове за ученици на Езиков Център Via Germanika по системата Витанова тази година започват на 29.09.18 г. НО внимание:  до 15 юли можете да се запишете със специалната ни ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка  от 8 %, а от 1.09. до 15.09 вече с 5 %.

Сертификатните курсовете по немски във Виа Германика са само за ученици в гимназията. Сега те са с актуализирана и още по-съвременна учебна програма! Така отговарят изцяло на промененото съдържание на изпитите по немски език, независимо от техния формат! А също и на нагласите за учене на съвременните младежи със съчетанието от класически и мултимедийни форми. Съдържанието им е още по- задълбочено, с по- голяма практическа насоченост и много по- плавно надграждане не само на граматичните структури, а и на изразните средства за диалози, разказване, водене на дискусия, описание на графика, построяване на аргументация… По-лесно учене, но без никакви компромиси в качеството! На всички нива. Ето как ще се провеждат: 

Сертификатен Немски за гимназисти Нива А1 до В2.2 

Начало : 29 септември за всички нива 

Форма - дневна - събота или неделя   

Натовареност - 5 уч.ч в един от двата дни

Ваканциите и официалните празници са неучебни.

И така в новата си форма учебната програма на системата Витанова е още по- ефективна и още по- лесна за усвояване без да е  лишена от традиционното си съдържание, водещо до сигурен успех. За нашите курсисти няма непознати формати, всичко е упражнено, изпитано, коментирано, поправено, при това С РАЗБИРАНЕ! Като се прибавят и по минимум 2000 думи на ниво, които се употребяват достатъчно по време на занятията става ясно, защо курсистите ни вземат ТестДаФ от 1 явяване, защо са приети в най- престижните университети в Германия и защо са предпочитани за работа от водещи компании в България! Знаят Немски Отлично и писмено и говоримо! 

И ако и Вие искате да учите немски сериозно, информирайте се за системата Витанова  тук. А за профила на нашия курсист и защо не сме масова школа тук. Освен всичко останало нашите курсисти могат да се възползват и от бонусна система, за която може да прочетете тук. Възползвайте се от допълнителнителните отстъпки за ранно записване до 15. 09. при внасяне на цяла такса.

И ако се убедихте, че учебната програма отговаря на Вашите интереси, за регистрация за курс следвайте този линк.

Заинтригувахме ли Ви? Гледате ли и Вие на владеенето на немския език като на инвестиция? Тогава Езиков Център Via Germanika е точното място за Вас. Не губете цяла учебна година! Свържете се с нас още сега с този формуляр. Посочете, моля вида курс и датата на започване в полето "Вашето запитване"! 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Вашето запитване: *

Коментари