Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

Есенни Курсове по немски за ученици

  СЕГА НА ПРОМОЦИЯ!  

Започна Ранното записване с традиционната МЕГА ОТСТЪПКА за целогодишните курсове по немски за ученици от 14 до 19 год в Немски Езиков Център Виа Германика. Крайният срок на голямата промоция е удобно удължен чак до 4 септември 2019 г ( сряда ). Размерът на Отстъпката е цели 8%, при това с натрупване към другите бонуси за лоялност и членове на 1 семейство. Така за дългогодишните ни клиенти тя почти се удвоява.

Виж тук параметрите на есенните курсове по немски за гимназисти и прецени, дали са ти удобни. Ако отговорът ти е положителен, обади се на 0894 37 66 67 за инфо и записване.

  КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ КУРСОВЕТЕ? ( ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ НИВА)  

▶ Продължителност: 28 септември 2019 -  9 май 2020 

▶ Кога: 1 х седмично, в събота или неделя. Първата смяна е от 9.30, втората от 13.45 ч.

▶ Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26.

▶ Кога да се запишете? Записването е започнало и продължава до изчерпване на местата. Може да стане по телефона или с онлайн-формуляра тук.

▶ Срокове на отстъпката: До 4 септември 2019 г включително може да се възползвате от 8% МЕГА Отстъпка, ако внесете цялата такса. Към нея се прибавят другите отстъпки, ако им такива.

▶ Какво още? Учебникът се заплаща отделно. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. Това е и причината да не могат да се избират смени. По време на ученическите ваканции и официалните празници занятия не се провеждат.

Защо серификатното обучение по немски ще ти допадне? Какви са неговите отличителни характеристики?

  ТРАДИЦИЯТА, КОЯТО ТИ ХАРЕСВА   

⦿ Както винаги курсовете за гимназисти стартират в края на септември с всички нива от Европейската Езикова Рамка – А1 до С1. Тази година датата е 28.09. - събота

⦿ В рамките на учебната година курсистите ни ще посещават 1 курс и ще получат знания и умения по немски за 1 цяло ниво.

⦿ Както обикновено занятията ще се провеждат 1 х седмично или в събота или в неделя. През седмицата занятия по сертификатната ни програма не се предлагат.

⦿ Заложените в обучението цели също са без промяна: курсовете по немски за гимназисти са сертификатни по своята насоченост и освен пълния обем учебен материал към всеки курс има включена изпитна подготовка според нивото.

⦿ Част от курса са също заключителните изпити по немски на края – писмен и устен. Те се провеждат на обявените дати и не се заплащат допълнително.

⦿ Крайната цел на цялостното ни сертификатно обучение по немски език е успешното полагане на изпит за немския сертификат ТестДаФ. Той е без валидност и е документът, с който се доказват знанията по немски за прием в университет или за работа.

⦿ Курсовете по немски в Езиков Център Виа Германика се водят само от квалифицирани преподаватели – филолози.

  НОВОТО, КОЕТО ЩЕ ТЕ ЗАПЛЕНИ  

● Тази година приключваме пълното обновление на сертификатната ни програма за ученици. Така че ще учиш по актуални, модерни и специално написани за твоята възраст немски учебни системи.

● Учебниците, по които ще учиш, имат целите да развиват всички умения равностойно и с помощта на различни допълнения. Базирани са на комуникативната методика. Така че ще можеш да прилагаш знанията си веднага на практика.

● Какво ще учиш и как? Уроците разработват съвременни теми мотивират към оживени дискусии, извеждат модерна лексика и фразеология, допълват се с филми и аудио-упражнения по фонетика... И всичко това чрез приятни за младежи форми на работа и творчески задачи.

● По време на занятията ще упражняваш новите изпитни формати, както и съвременните тематични аспекти на изпитите за немски сертификат независимо от вида им.

● Последователно ще развиваш умението си да защитаваш личното си мнение с убедителни аргументи, да водиш смислени дискусии с точните изразни средства, да пишеш лични коментари в свързан текст.

За Тренинг Говорене - Езиков Практикум по немски информацията е на тази страница.

Искаш да научиш немски и да го използваш на практика? Избери тогава Виа Германика! Учи немски с твоите връстници и създай нови приятелства. Ще ти бъде интересно и супер полезно. Вземи изпита ТестДаФ и следвай безплатно в Германия или Австрия. Създай бъдещето си днес! Със солидни знания по немски. Обади се на 0894 37 66 67 или направи запитване с контактния формуляр. Виж тук графика на курсовете ни в табличен вид.

!!! След приключване на С1 ниво следва курс за подготовка за изпита ТестДаФ.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари