Ефективни Курсове по немски за работа

Ефективни Курсове по немски за работа

2018-02-23 18:28:32
Ефективни Курсове по немски за работа

Компактни. Бързи. Ефективни: Следващата серия от изключително търсените курсове по немски на Виа Германика за успешна работа ще продължат само 6 седмици. Стартираме обучение по немски за абсолютно начинаещи и малко напреднали: А1.1, А1.2 и А2.1. Всички започват на 13 април и ще се провеждат 2 пъти седмично – петък и неделя. В петък - от 18 ч. до 20.15 ч., а в неделя занятията са през деня и обхващат 5.15 уч.ч. с 1 почивка. Курсовете по немски завършват на 27 май, като обявените официални празнични дни са неучебни.

Виж твоя календар и ако този период ти е удобен, запиши се още днес. Защото ако и ти си решил да учиш немски език, в Езиков Център Виа Германика ще го направиш най-добре. От години ние, експертният екип на Виа Германика, провеждаме  специални разговорни курсове по немски за възрастни с цел адекватна комуникация на работното място и в ежедневието.

Прочети, защо нашите курсове по немски наистина ще ти свършат работа:

1. Само във Виа Германика работим с най-модерната учебна система за обучение по немски. Тя е разработена специално за възрастни. Уроците са  посветени на теми, които да градят немския език за работното място. Учи се лесно, бързо и задълбочено.

2. Курсовете са разговорни, защото на преден план се развиват уменията за говорене и слушане. Правят се диалози, слушат се текстове, упражненията са целенасочени и полезни. Затова ще можеш бързо да приложиш знанията си на практика.

3. Езиковите знания по немски са поднесени плавно в ясна, добре подредена система. За 1 курс се вземат 900 – 1000 думи, които се обиграват в точни фрази на общуване, така че да могат да се използват в изречения, а не да остават само записани на хартия.

4. И още: Ще можеш да ползваш и безплатно приложение за смартфон или таблет, за да се упражняваш вкъщи по различен и модерен начин със забавни и интересни интерактивни упражнения, текстове, лексика.

5. Не подценявай и документа, доказващ твоите знания! На края на курса Виа Германика издава легитимно удостоверение.

Още подробности можеш да прочетеш тук, а начинът на провеждане е оповестен в актуалния график тук.

Ако решиш да учиш при нас, обади се на 0894 37 6667 за още информация. За записване е необходимо да подадеш молба.

Научи Немски с Виа Германика, за да ти върши работа!