Защо да учиш немски през лятото във Виа Германика

Защо да учиш немски през лятото във Виа Германика

Защото определено ще учиш немски език по различен начин за трайни знания. Включи се в нашите летни езикови курсове, за да се насладиш на учене по формулата ИИИ! Ето какво да очакваш:

И като Интензивно.

От 3 юли стартират всички курсове по немски във Виа Германика, независимо дали са за деца, гимназисти или възрастни. Обучението на всички е всеки ден от понеделник до петък. Според курса дневното натоварване е 4 или 5 часа. Това е едно истинско немско училище за пълно потапяне в света на немския език. Затова всеки курсист постига много бърз напредък.

И като Истинско.

Обучението във Виа Германика е само по немски език. Тясната специализация позволява експертна работа върху видове курсове според целите и възрастта. Нашият екип е разработил различни учебни програми за клиенти от 6 до 60 години, ние не предлагаме общи курсове. Ние ценим времето и усилията на нашите клиенти и предлагаме курсове по немски за ползване в практиката.

И като Изгодно.

Не е ли добре за теб да научиш немски, за да го ползваш там, където ти е необходим, а не да зубриш граматически правила? При това да платиш по-малко? Единственото условие да получиш всичко това накуп е да спазиш срока за ранно записване - 20 май. Промоцията варира според курса от 5 до 8%. Възползвай се! Следващият период на записване е от 17.06. до 1.07. с нормално работно време през делничните дни.

Обади се на 0894 37 6667 и се запиши за курс по немски навреме. Само за начинаещи сме обявили цели 4 курса според възрастта. И само във Виа Германика ще намерите цялостни курсове по немски за напреднали. Така че, ако ти се учи Интензивно, Истински, Изгодно, свържи се с нас. Групите са малки. 

КоментариОставете коментар

Невалидно

Невалиден