Изпитна подготовка по немски ниво B2

Изпитна подготовка по немски ниво B2

2019-05-26 15:46:51
Изпитна подготовка по немски ниво B2

Подготовка по немски за TestDaF и DSD Stufe II

От 10 юли започва интензивния езиков практикум по немски на ниво В2, който ще подобри изпитните ти умения за изпитите TestDaF и DSD Stufe II. В него могат да участват всички, които имат намерение следващата година да се явяват на тези изпити. Това, което ще бъде предмет на упражняване са уменията Говорене, Четене с разбиране и Слушане с разбиране. Нивото на учебните материали ще е завършено В2. Това, което ще се тренира са стратегическите тестови умения с формата на тези изпити. Изпитните теми ще са съвременни.

Езиковият практикум по немски е подходящ за тези, които знаят, че имат не добри резултати при решаването на изпитни тестове. Формата на тренировъчните материали ще е различен, така че да има цялостен ефект върху подобряване на езиковите умения и бъдещи изпитни резултати.

Интензивно, целенасочено и ефективно обучение по практически немски в кратък срок с голям резултат. Материалите на практикума са включени в таксата. Учебната програма на курса е съставена от Гинка Витанова. Обади се на 0894 37 6667 в периода от 17.06 до 3.07. Записването е до изчерпване на местата. Групата е малка и е само една. Материалите се проверяват и коментират веднага. Още информация прочети тук. За Езиков практикум на ниво А2 и В1 прочети тази новина.