Курсове по немски Бургас

Курсове по немски Бургас

2019-01-03 09:17:00
Курсове по немски Бургас

Започнете Новата година с едно различно начинание! Обещайте си да научите немски на достатъчно добро ниво! А това в Бургас е възможно. Мястото и датата са известни: Езиков Център Виа Германика от 1 февруари. Това, което може би не знаете обаче, е промоцията за първите курсове по немски през Новата година. Запишете се до 25 януари 2019 година и учете немски с 5% по-евтино.

Възползвайте се сега от празничната новогодишна оферта. Защото ще можете да научите немски така, че да ви върши работа. От 1 февруари стартираме нашите вече утвърдени с годините курсове по разговорен немски. Тяхната насоченост е говоренето в ежедневието и на работното място. Така че ще учите само необходимите неща, но в жива реч. С помощта на преподаватели филолози ще правите диалози, ще разказвате, ще се упражнявате. Всички предвидени теми имат за цел да изграждат разбирането и говоренето на немски. Това става с интересни упражнения, включително и на смартфона, както и с общуването по време на занятията. На всеки курс вземаме по 8 теми, с които си извеждат над 1000 думи, но в контекст. Обучението е комуникативно и затова само групово.

Във Виа Германика ще имате възможност да учите немски не само изгодно, но и супер удобно в петък от 18 часа и в неделя от 9.30. Курсовете свършват на 22.03. Комфортната учебна база прави занятията още по-приятни и мотивиращи.

За кои нива е офертата? От 1.02 до 22.03 ще може да посещавате нива А1.1, А2.1 и В1.2. Ако те съвпадат с вашето търсене обадете се сега на 0894 37 6667 и се запишете за вашия курс. В случай, че не знаете нивото си, обадете се за входящ тест. Той е безплатен.

Не се колебайте. Започнете Новата година с вдъхновяващо занимание!