Курс по немски за начинаещи ученици

Курс по немски за начинаещи ученици

2019-05-25 14:47:00
Курс по немски за начинаещи ученици

Искаш ли да знаеш още един чужд език? Научи тогава немски! Включи се в нашите утвърдени летни курсове по немски специално за гимназисти и вземи цялото първо ниво само за 2х13 дни. Това са любимите курсове на нашите курсисти. И не случайно! Бързо, плавно, почти неусетно всеки, който обича да учи, овладява 2000 думи, разпределени в 12 теми. Не е малко, нали?

Курсът по немски за абсолютно начинаещи големи ученици започва на 3 юли. Все още можеш да се запишеш за курс като се обадиш на телефон 0894 37 66 67 или да дойдеш направо в Езиков Център Виа Германика. Работим за нашите клиенти всеки делничен ден от 10 до 17 ч. 

Курсът по немски за начинаещи гимназисти е първият от нашата 6-степенна сертификатна учебна програма. Тя извежда до изпитите за немски сертификат, с който може да се кандидатства в университети в Германия или Австрия, както и за специалности с немски с двойна диплома България. Но тъй като всички немски сертификати са безсрочни – те могат да послужат по-късно при кандидатстване за работа. Така че сериозното обучение по немски за гимназисти, което провеждаме във Виа Германика, е добра инвестиция в бъдещето на подрастващите.

Виж графика на провеждане на курса по немски за начинаещи гимназисти и ако ти е удобен, те очакваме да станеш и ти наш курсист. Но не се бави! Групата е само една! Телефон за контакти 0894 37 66 67. Още подробности за нашите летни курсове можеш да прочетеш тук. Ако се интересуваш за немски за напреднали прочети тази информация