Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

2 х 13 или лятната емоция във Виа Германика на промоционална цена чак до 20 май! 

Сертификатните суперинтензивни летни курсове по немски език за големи ученици по системата Витанова са с гъвкава лятна програма - едно предизвикателство за теб с резултати по- добри от очакваното! Защото организацията е толкова оптимизирана, че нито ще се отегчиш от учене, нито ще се лишиш от плажа. Предложенията ни за лято 2019 обхващат 5 степени по сертификатната ни учебна програма: А1, А2, В1, В2.1 и В2.2, а ранното записване е с удължен срок до 20 май включително. Учебното съдържание и броят часове е еднакъв с тези през учебната година. Курсовете са само за цели нива.

Тази година летните суперинтензивни курсове по немски започват на 3 юли 2019 г и свършват на 30 август 2019. Както и досега обаче занятията са организирани през юли и август с ваканция от 1 месец по средата на курса.  Ето конкретните дати:

Нива А1, А2, В1, В2.1, В2.2 - 1. част

от 3 юли 2019 /сряда/

до 19 юли 2019 /петък/

Ваканция

от 20 юли 2019

до 13 август 2019

Нива А1, А2, В1 - 2. част продължение

от 14 август 2019 /сряда/

до 30 август 2019 /петък/

Учебни дни са всички през седмицата без събота и неделя.

Отдавна лоялните ни клиенти са оценили огромните предимства на суперинтензивните ни летни курсове.  Всъщност учим само 2 х 13 дни, но ефективно, бързо, лесно, защото има истинско потапяне в ежедневна немска среда. Затова и резултатите са повече от удовлетворяващи. Това обучение е насочено определено към младежи, които имат ясна цел и обичат да учат МНОГО и БЪРЗО. За тях курсовете в Езиков Център Виа Германика  се превръщат в приятна лятна емоция

Ако четеш тази страница, ти явно вече си на път да превърнеш малка част от дългата си лятна ваканция в ценни реални знания, които винаги можеш да използваш като капитал. 2 х 13 дни са всъщност нищожна инвестиция, но с дългосрочни дивиденти. Искаш ли да се запишеш за уникалните ни сертификатни курсове по немски, свържи се с нас сега.  Занятията са преди обед или следобед по 5 учебни часа. Сравни ни с другите школи, като прочетеш  5-те важни характеристики на сертификатната ни програма. Така със сигурност ще можеш да получиш критерии за преценка. 

Но освен безспорното качествено съдържание на курсовете ни за ученици и уникалната форма на провеждане през лятото Виа Германика предлага и  

Бонуси към сертификатната програма за ученици

1. Безплатни консултации за следване в Германия - още подробности тук

2. Голямо НАМАЛЕНИЕ за ранно записване. Ето тук  удължения тази година срок  и размера на отстъпките:

Първи период на записване:

Ранно записване

до 20.05.19 / понеделник /

Мега Отстъпка от 8%

+ отстъпка за лоялност

Внасяне на цялата такса

Втори период на записване:

от 17.06 до 31.06.19 /петък/

Отстъпка за лоялност

до 6% за настоящи клиенти

Попитай за разсрочено плащане

Ако желаеш да платиш на части, сме на разположение да обсъдим сроковете и начина на плащане. В този случай ще се възползваш само от отстъпката за лоялност, ако си бил наш клиент.

Цели на Финансовата Подкрепа

С различните финансови стимули ние желаем да подкрепим лоялните ни клиенти, защото уникалната ни сертификатна програма е дългосрочна. Затова и всички, които искат и ни се доверяват да я следват изцяло, получават:

1. Не само изключително качествено обучение по немски език / нещо рядко в наши дни в България /. Но и единствената в България възможност да учиш немски с цел вземане на сертификат и по-нататъшно следване в Германия/ Австрия.

2. Мегаотстъпката от цели 8% се начислява допълнително към отстъпката за лоялност на клиента. Така че реалната отстъпка се повишава всъщност до 14%.

3.  С удоволствие предоставяме на нашите курсисти важни за бъдещето услуги като безплатни бонуси.

4.  А ако си наш курсист от А1 до С1, един цял курс ти излиза напълно безплатно благодарение на регулярната ни финансова подкрепа чрез различни видове отстъпки - ВСИЧКИ в интерес на лоялните ни клиенти.

Вдъхнови се за едно различно лято!

Ако вече си чул от приятели за нашата изключителна школа и искаш да се запишеш, възползвай се от Специалната ни оферта за ранно записване сега. Ако не знаеш нивото си, ела в офиса ни да направиш напълно БЕЗПЛАТЕН и напълно достоверен тест. Ако го знаеш, запитването можеш да направиш с формуляра тук, като не забравиш да посочиш нивото си по немски език или се обади по телефона 0894 37 66 67. Не оставяй за последния момент. Вземи Голямата отстъпка за ранно записване тази година с удължен срок до 20 май. 

За определени нива тази година имаме уникални предложения насочени към практическите езикови компетенции. За нашите курсисти те са със специална ниска цена. Прочети повече тук.

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари