Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

Летни курсове по немски

2 х 13 или лятната емоция във Виа Германика

Сертификатните суперинтензивни летни курсове по немски език за големи ученици по системата Витанова са с гъвкава лятна програма - едно предизвикателство за теб с резултати по- добри от очакваното! Защото организацията е толкова оптимизирана, че нито ще се отегчиш от учене, нито ще се лишиш от плажа. Предложенията ни за лято 2018 обхващат 3 степени по сертификатната ни учебна програма: А1, А2 и В1. Учебното съдържание и броят часове е еднакъв с тези през учебната година. 

Тази година летните курсове по немски по системата Витанова започват на 4 юли 2018 г и свършват на 31 август 2018. НО! Както и досега занятията са организирани през юли и август с ваканция от 1 месец по средата на курса.  Ето как:

Нива А1, А2, В1 - 1. част

от 4 юли 2018 /сряда/

до 20 юли 2018 /петък/

Ваканция

от 21 юли 2018

до 14 август 2018

Нива А1, А2, В1 - 2. част продължение

от 15 август 2018 /сряда/

до 31 август 2018 /петък/

Учебни дни са всички през седмицата без събота и неделя. Занятията са преди обед или следобед. Определено това обучение е насочено към младежи, които имат ясна цел и обичат да учат МНОГО и БЪРЗО. За тях курсовете в Езиков Център Виа Германика  се превръщат в приятна лятна емоцияОтдавна лоялните ни клиенти са оценили огромните предимства на суперинтензивните ни летни курсове.  Всъщност учим само 2 х 13 дни - ефективно, бързо, лесно. Напредваме истински, защото има ефективно потапяне в ежедневна немска среда. Затова и резултатите са повече от удовлетворяващи. 

Ако четеш тази страница, ти явно вече си на път да превърнеш малка част от дългата си лятна ваканция в ценни реални знания, които винаги можеш да използваш като капитал. 2 х 13 дни са всъщност нищожна инвестиция, но с дългосрочни дивиденти. Искаш ли да се запишеш за уникалните ни сертификатни курсове по немски, свържи се с нас сега. Сравни ни с другите школи, като прочетеш  5-те важни характеристики на сертификатната ни програма. Така със сигурност ще можеш да получиш критерии за преценка. 

Но освен безспорното качествено съдържание на курсовете ни за ученици и уникалната форма на провеждане през лятото - наша запазена вече марка - Виа Германика предлага и  

Бонуси към сертификатната програма за ученици

1. Безплатни консултации за следване в Германия - още подробности тук

2. Големи НАМАЛЕНИЯ за ранно записване. Ето тук сроковете и размера на отстъпките:

Ранно записване

до 20.05.18 / неделя /

Мега Отстъпка от 8%

+ отстъпка за лоялност

Внасяне на цялата такса

Ранно записване

до 15.06.18 / петък /

Супер Отстъпка от 5%

+ отстъпка за лоялност

Внасяне на цялата такса

Ако желаеш да платиш на части, сме на разположение да обсъдим сроковете и начина на плащане. В този случай ще се възползваш само от отстъпката за лоялност.

Цели на Финансовата Подкрепа

С различните финансови стимули ние целим да подкрепим лоялните ни клиенти, защото уникалната ни сертификатна програма е дългосрочна. Затова и всички, които искат и ни се доверяват да я следват изцяло, получават:

1. Не само изключително качествено обучение по немски език / нещо рядко в наши дни в България /. Но и единствената в България възможност да учиш немски с цел вземане на сертификат и по-нататъшно следване в Германия/ Австрия.

2.  Цяла поредица абсолютно безплатни бонуси на изключително ниво и с пълна гаранция за успех. 

3.  А ако си наш курсист от А1 до С1, един цял курс ти излиза напълно безплатно благодарение на регулярната ни финансова подкрепа чрез различни видове отстъпки - ВСИЧКИ в интерес на лоялните ни клиенти.

Вдъхнови се за едно различно лято!

Ако вече си чул от приятели за нашата изключителна школа и искаш да се запишеш, възползвай се от Специалната ни оферта за ранно записване сега. Ако не знаеш нивото си, ела в офисите ни да направиш напълно БЕЗПЛАТЕН и напълно достоверен тест. Ако го знаеш, запитването можеш да направиш с формуляра тук, като не забравиш да посочиш нивото си по немски език или се обади по телефона 0894 37 66 67. Не оставяй за последния мопмент. Вземи Голямата отстъпка за ранно записване тази година с удължен срок до 20 май. Ако си пропуснал този срок, пак можеш да учиш с голяма отстъпка, но от 5%, ако се запишеш до 14 юни включително.

За по-горните нива тази година имаме уникално предложение. Прочети за него повече тук.

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Вашето запитване: *

Коментари