Немски език за гимназисти

Немски език за гимназисти

2017-09-21 12:23:00
Немски език за гимназисти

За 17-та година Езиков Център Виа Германика стартира утвърдените си курсове по немски за ученици с включена изпитна подготовка. Тази година датата е 30.09. На тази дата за пореден път ще кажем „Herzlich Willkommen“ на нашите прекрасни възпитаници. Привлечени от специалната учебна програма по немски език, отличаваща се на пазара на езиковите услуги с високи изисквания и ефективна система, курсистите на Виа Германика и тази учебна година ще спечелят много от изключително задълбочената, богата и солидна езикова подготовка. Те ще придобият отлични практически знания по немски, които да приложат, когато и където е необходимо. Но ще усвоят освен това различни изпитни умения и ще се уверят, че зубренето е враг на умния човек и че истинското учене е нещо различно. Ще могат да станат част от допълнителните предложения към учебната програма и да се „заразят“ от мотивиращия им дух, който поддържа пламъка на любознателността. Всички ще преживеят един истински учебен процес, който ги подкрепя непрекъснато, който им показва нови хоризонти за тях самите, който ги кара да виждат ученето като нещо обогатяващо и привличащо, а не като тегоба. Това всъщност е и най-точната характеристика на изградената от Гинка Витанова сертификатна програма по немски език за гимназисти. Програма подобрявана, осъвременявана, актуализирана, но винаги методически професионално изградена и реализирана с истинска преподавателска работа. Програма с амбициозни цели, която да отговаря на традиционния ученолюбив профил на нейните курсисти.

И тази година Виа Германика очаква своите курсисти с нетърпение и радост, за да ги вдъхновява да надминат сами себе си или да погледнат действителността от друга гледна точка. А немският език дава такава и то на една ръка разстояние.

И..... още: Предстоят изненади. Защото ние работим за нашите клиенти неуморно. И изпълняваме обещанията си. Подробности – на 30.09. – събота.

Дотогава информация за курсовете по немски във Виа Германика може да получите на телефон 0894 37 6667. Или прочетете за тях тук.