Немски език за съвсем начинаещи и напреднали

Немски език за съвсем начинаещи и напреднали

От 30.11.2018 г във Виа Германика започват нови курсове по немски за възрастни. Те са разговорни и са концентрирани върху общуването в ежедневието и на работното място. Всеки участник в нашите курсове по немски може да проговори немски веднага, защото учебната система, с която работим единствено ние, е насочена към умението говорене. То е комбинирано с изключително многообразие на упражнения за слушане. Така потапянето в автентичната немска реч е гарантирано.

В края на ноември стартираме различни нива курсове, включително В1.1. По време на всеки курс вземаме над 1000 думи – актуални, съвременни и в употребими фрази. Виж тук схемата на нашето обучение по немски специално за възрастни.

Кога ще се провеждат занятията?

Занятията по немски ще се провеждат в петък след работа от 18 часа и в неделя преди обяд. Общата седмична натовареност е 8 учебни часа. Занятията са организирани така, че всеки да може да научи учебния материал и да се упражнява достатъчно със специалното безплатно приложение за смартфони у дома.

Ако искаш сега да започнеш да учиш немски или пък да разшириш твоите знания, не се колебай. Позвъни на 0894 37 6667 и се регистрирай за курс по немски. Или направи запитване с контактния формуляр на всяка страница на сайта или по имейл. Графика на следващите курсове по немски можеш да видиш тук. По време на празничните дни занятия не се провеждат.

Коментари


Невалидно

Невалиден