Немски за деца любопитковци 6-8 години

Немски за деца любопитковци 6-8 години

Немски за деца любопитковци 6-8 години

Курс по немски за деца от 6 до 8 години

Имате си вкъщи малък любопитко? И той обожава да проявява интерес към нови неща? Със сигурност тогава специалният ни курс по немски за тази деликатна възраст ще му допадне. Защото всеки ден ВиГи ще му показва части от един нов свят - света на немския език. И той ще стане част от групата на малките Виа Германчета.

С какво ще работим?

С помощта на специална учебна система разработена от действащи учители, работещи с деца точно на тази възраст, придобиваните знания по немски се поднасят по игрови начин. Работните материали са уникално подбрани по своя замисъл. Те са добре обмислени и тяхната ефективност е проверена на практика.  Главната им цел е да възпитават в любов към езика и да развиват ранната езикова интелигентност. Но по начин, събуждащ естественото любопитсво на детето. Учебник в класическия смисъл на думата няма, защото за тази възраст естественият начин за учене на език е устният.

Кой може да се включи?

Този курс е предназначен за деца в предучилищна възраст и първи клас. Ще се провежда в малки групи до 8 души. Затова децата трябва да имат изградени умения за социално общуване и подходящо поведение за учебна среда. Препоръчително е също да проявяват интерес към езикови занимания.

Как ще учим немски?

Забавно, интуитивно, практически! По игрови начин малките ни курсисти ще навлязат в звученето на немския език и ще научат основна лексика и структури на изразяване по определени теми. С помощта на специални методически средства и дидактически песнички и сценки децата не само ще се забавляват, но и най-важното – ще учат! При това и въвеждането и затвърждаването на материала по темите се случва с игрови методи, при които детето е активна страна. Така занятията са ефективни, а детето учи максимално интуитивно и бързо проговаря. За празниците са предвидени специални занятия - типично допълнение към учебните програми за всички възрасти в Езиков Център Виа Германика. Надграждането на материала за тази възраст е по теми и структури на изказ.

Какво ще научи малкият любопитко?

Да говори немски в изречения, да разбира немски по няколко теми интересни за тази възраст. Да усвои правилното произношение на немски. Да реагира на немски в ситуация. Специалната учебна програма е за устно учене, писане не е включено. 

Ако искате да запишете Вашето дете на курс по немски в Езиков Център Виа Германика, знайте, че то ще заобича не само немския език, а и ученето въобще, защото ще се забавлява учейки. Дали сме планирали курс по немски за малки любопитковци, вижте в актуалния ни график

И ако сме обявили курс за тях, не се колебайте дълго, обадете ни се по телефона във Виа Германика  или ни отправете запитване с формуляра тук. И не забравяйте групичката ни е само една.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Вашето запитване: *

Коментари