Немски за първокласници 6-8 години

Немски за първокласници 6-8 години

Немски за първокласници 6-8 години

Курс по немски за деца от 6 до 8 години

Имате си вкъщи малък любопитко? И той обожава нови неща? Със сигурност тогава специалният ни курс по немски за тази деликатна възраст ще му допадне. И той ще стане част от групата на малките Виа Германчета. Защото всеки ден симптичният ВиГи ще му показва части от един нов свят - света на немския език. Станете приятел с ВиГи тази есен по време на целогодишния курс по немски език за малки любопитковци. И не пропускайте срока на Промоцията!

Как ще се провежда курсът? 

Провеждане: 4 октомври 2019 -  3 април 2020  

Кога: 1 х седмично, в петък от 16.30 до 17.50 ч

Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26.

Кога да запишете детето си? Записването започва от оповестяването на курса и продължава до изчерпване на местата. Може да стане по телефона на 0894 37 66 67 или с онлайн-формуляра тук.

Срокове на отстъпката: До 4 септември 2019 г включително може да се възползвате от цели 8% МЕГА Отстъпка, ако внесете цялата такса.

Какво още? Курсът е за съвсем начинаещи. Цената на учебника за децата е 17.80 лв. и се заплаща отделно. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. По време на ученическите ваканции и официалните празници занятия не се провеждат.

Но какво представлява обучението по немски за тази възраст във Виа Германика? За да се информирате, какво да очаквате, прочетете подробностите по учебната ни програма по-долу.

С какви учебни материали ще работим?

С помощта на специална учебна система разработена от действащи учители, работещи с деца точно на тази възраст, придобиваните знания по немски се поднасят по игрови начин. Работните материали са уникално подбрани по своя замисъл. Те са добре обмислени и тяхната ефективност е проверена на практика.  Главната им цел е да възпитават в любов към езика и да развиват ранната езикова интелигентност. Но по начин, събуждащ естественото любопитсво на детето. Учебника не трябва да се разбира в класическия смисъл на думата, защото за тази възраст естественият начин за учене на език е устният чрез игра.

Кой може да се включи?

Този курс е предназначен за деца в предучилищна възраст и първи клас. Ще се провежда в малки групи до 8 души. Затова децата трябва да имат изградени умения за социално общуване и подходящо поведение за учебна среда. 

Как ще учим немски?

Забавно, интуитивно, практически! По игрови начин малките ни курсисти ще навлязат в звученето на немския език и ще научат основна лексика и структури на изразяване по определени теми. С помощта на специални методически средства и дидактически песнички и сценки децата не само ще се забавляват, но и най-важното – ще учат! Въвеждането и затвърждаването на материала по темите се случва с игрови методи, при които детето е активна страна. Така занятията са ефективни, а детето учи максимално интуитивно и бързо проговаря. За празниците са предвидени специални занятия - типично допълнение към учебните програми за всички възрасти в Езиков Център Виа Германика. Надграждането на материала за тази възраст е по теми и структури на изказ. А и ВиГи ще помага!

Какво ще научи малкият любопитко?

Да говори немски в изречения, да разбира немски по няколко теми интересни за тази възраст. Да усвои правилното произношение на немски. Да реагира на немски в ситуация. Специалната учебна програма е за устно учене.

Ако искате да запишете Вашето дете на курс по немски в Езиков Център Виа Германика, знайте, че то ще заобича не само немския език, а и ученето въобще, защото ще се забавлява учейки. Ето графика още веднъж в табличен вид.

Не се колебайте дълго, обадете ни се по телефона във Виа Германика  или ни отправете запитване с формуляра тук. И не забравяйте групичката ни е само една.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари