Немски за деца 2-4 клас

Немски за деца 2-4 клас

Немски за деца 2-4 клас

Курс по Немски за деца от 9 до 11 години

Искате ли вашето  дете да учи немски по подходящ за възрастта му начин? И по тази причина да му е интересно и да учи с удоволствие? Тогава запишете го на курс по немски във Виа Германика. В точната му възрастова група.

А сега и с 5% Отстъпка за ранно записване от 8.04. до 20.05.19 г

Как ще учим?

От тази година ще работим по нов супер съвременен учебник за деца от около 9 до 11 години, които вече имат стартови знания по родния език включително и писмени, но немският език за тях е чужд и нямат знания по него. Учебната система излиза от печат тази година. Тя е модерна, актуална, гъвкаво и интересно направена за децата от тази възрастова група специално. Състои се от 8 урока и 5 преговора и умело вплита много съвременни форми на работа. По природа децата са любопитни и учат със всички сетива. Но учебната система трябва да провокира естествения стремеж за учене. С помощта на картини, игрови сцени, дидактически пригодени към темите песни, рими, игри децата ви наистина бързо ще навлязат в непознатия, но станал привлекателен за тях свят на немския език и ще го обикнат! Защото ще открият удоволствието да научат нещо ново, като бъдат активни и самостоятелни ! Затова и резултатите няма да закъснеят: децата ще могат сравнително бързо да комуникират в елементарна форма. Темите сеа ориентирани към познанията на децата точно в тази възраст. В рамките на курса ще бъде взет учебния материал от целия учебник и учебна тетрадка за тази възрастова група.

Защо ще е интересно?

Но не само това. Към учебната система има специално разработени анимационни филмчета, които ще ги покорят и ще ги накарат да проговорят още по-бързо. А и да не забравяме изключително положителните емоции при ученето и с филми и дидактическите материали към тях. Те ще помогнат детето ви да изпитва положителни емоции при учебните занимания.

Курсът е само за начинаещи. Покрива ниво А1.1 за тази възраст. Започва на 3 юли  и ще се провежда 4 пъти седмично от понеделник до четвъртък  по 4 учебни часа. Обучението е само групово. Още информация вижте в таблицата.

Възраст

Продължителност

Провеждане

Форма

К2 - 2-4 клас

3.07.2019 - 18.07.2019

Пон - Чтв

дневна

Разгледайте и нашия актуален график.

Ако и вашето дете е трети или четвърти клас и нашето предложение ви харесва, не се колебайте, свържете се с нас сега - с формуляра тук . В случай, че детето е по-голямо или по-малко, вижте предложенията ни за тези възрастови групи. За още подробности свържете се с нас сега с контактния формуляр по-долу или се обадете на 0894 37 6667! 

Записването става с подаване на молба онлайн тук или на място в офиса ни в Бургас. Вижте, къде се намира Езиковият ни център на картата.

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Вашето запитване: *

Коментари