Немски за деца 2-4 клас VG-Schule

Немски за деца 2-4 клас VG-Schule

Немски за деца 2-4 клас VG-Schule

Курсът по Немски за деца от 9 до 11 години в Езиков Център Виа Германика отговаря на всички представи за интересно и същевременно успешно чуждоезиково обучение, в което децата са активна действаща страна. Благодарение на изключителната учебна система, която г-жа Гинка Витанова е избрала за Вашите деца, те ще обикнат този прекрасен език и ще придобият незабравими знания и преживявания.

Скъпи родители, ако имате дете в началното училище и цените езиковото многообразие, запишете го на курс по немски език за начинаещи от 29 септември 2019 г. Курсът е целогодишен и при записване до 4 септември включително може да се възпозвате от 8% МЕГА Отстъпка за ранно записване. Вижте параметрите на курса за тази възрастова група и преценете, дали са Ви удобни:

Как ще се провежда курсът?

Продължителност: 29 септември 2019 -  5 април 2020  

Кога: 1 х седмично, в неделя от 9.30 до 10.50 ч

Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26.

Кога да запишете детето си? Записването е започнало и продължава до изчерпване на местата. Може да стане по телефона или с онлайн-формуляра на нашата страница. Удобно е и пести ценно време.

Срокове на отстъпката: До 4 септември 2019 г включително може да се възползвате от 8% МЕГА Отстъпка, ако внесете цялата такса.

Какво още? Учебникът се заплаща отделно. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. По време на ученическите ваканции и официалните празници занятия не се провеждат.

Но какво представлява обучението по немски за тази възраст във Виа Германика?

За да се информирате, какво да очаквате, прочетете подробностите по учебната ни програма по-долу. Прочетете, защо Вашите деца ще усвоят целия учебен материал без да се затруднят. Ето как ще учат немски при нас:

⦿ чрез задачи-игри ще изграждат комуникативните си езикови умения

⦿ с помощта весели дидактизирани песни ще автоматизират новите структури и думи

⦿ с малки крачки уверено ще напредват в четенето с помощта на забавни комикси

⦿ правилното произношение ще усвояват с точни и ясни фонетични упражнения

⦿ ще разработват в работни групи  минипроекти по езикови теми, които ще презентират.

⦿ специалното приложение от стикери към работната тетрадка ще ги забавлява докато учат.

⦿ разработените към учебната система анимационни филмчета определено ще провокират зрителните и слуховите им езикови възприятия по най-приятния и ефективен за тяхната възраст начин. Уверете се сами.

Искате ли Вашето  дете да учи немски по подходящ за възрастта му начин? И по тази причина да учи с удоволствие? Тогава запишете го на курс по немски във Виа Германика. В точната му възрастова група.

Какво ще научи Вашето дете?

Учебната система е модерна и с изключително актуални теми според интересите на децата от тази възрастова група. Състои се от 8 урока и 5 преговора и умело вплита много съвременни форми на работа, за да може учебният материал да се усвои. По природа децата са любопитни и учат със всички сетива. Но учебната система трябва да провокира естествения стремеж за учене. Неусетно Вашите деца ще научат рода на думите, спрежението на глагола, структурата на видовете изречения. Ще открият удоволствието да научат нещо ново от текстовете за слушане и четене, като бъдат активни и самостоятелни! Затова и резултатите няма да закъснеят: децата ще започнат сравнително бързо да комуникират в елементарна форма. И да положат основите на немския език.

В рамките на курса ще бъде взет учебния материал от целия учебник и учебна тетрадка за тази възрастова група. Само ние работим с тази учебна система.

Ако и вашето дете е във 2 или 3 и 4 клас и нашето предложение ви харесва, не се колебайте, свържете се с нас с контактния формуляр по-долу или се обадете на 0894 37 6667. В случай, че детето е по-голямо или по-малко, вижте предложенията ни за тези възрастови групи. Вижте още веднъж графика в табличен вид. Записването става с подаване на молба онлайн или на място в офиса ни в Бургас. Вижте, къде се намира Езиковият ни център на картата.

 

 

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари