Немски за деца 5-7 клас VG-Schule

Немски за деца 5-7 клас VG-Schule

Немски за деца 5-7 клас VG-Schule

Детето Ви вече е 5 клас и все още е учило само английски? Може би е време да се замислите и за друга опция. Защото многоезичието ще се цени и в бъдеще. А немският език определено е важен за европейците. Ако споделяте това мнение, запишете детето си на курс по немски специално за деца от прогимназията. От 29 септември 2019 стартират 2 курса - за съвсем начинаещи и за малко напреднали. Те ще продължат 7 месеца и записването до 4.09. е с МЕГА ОТСТЪПКА от цели 8%.

Вижте параметрите на курсовете по немски специално за тази възрастова група и преценете, дали са Ви удобни:

Как ще се провеждат курсовете?

Продължителност: 29 септември 2019 -  5 април 2020

Нива: А1.1 (съвсем начинаещи) и А1.2 (малко напреднли)

Кога: 1 х седмично, в неделя от 11.00 до 13.00 ч

Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26.

Кога да запишете детето си? Записването е започнало и продължава до изчерпване на местата. Може да стане по телефона на 0894 37 6667 или с онлайн-формуляра на нашата интернет - страница.

Срокове на отстъпката: До 4 септември 2019 г включително може да се възползвате от 8% МЕГА Отстъпка за ранно записване, ако внесете цялата такса. За тези, които вече са учили при нас към нея се начислява и отстъпката за лоялност. Тя е пропорционална на броя завършени във Виа Германика курсове по немски. Ако при нас се обучава и друг член на семейството, вторият записан получава още 5% отстъпка

Какво още? Учебникът се заплаща отделно. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. По време на ученическите ваканции и официалните празници занятия не се провеждат.

Но какво представлява обучението по немски за тази възраст във Виа Германика?

За да се информирате, какво да очаквате, прочетете за учебната ни програма по-долу. Със сигурност ще видите разликите.

⦿ Единствено Виа Германика предлага курсове по немски отделно за деца само от 5 до 7 клас. Така всички курсисти учат със своите връстници и с еднакво темпо, не скучаят докато изчакват по-малките, нито пък учат по неадекватни за тях учебници с възрастни.

⦿ Занятията са разнообразни, динамични и с актуални за възрастта на децата теми на уроците. Езиковият материал се изживява директно заедно и чрез погледа на героите  в учебника - техни връстници. Те им показват немското ежедневие чрез забавни истории, филмчета, игри. На учебния процес това действа мотивиращо, доставя удоволствие и прави непознатото лесно. В тази възраст младежите учат най-непринудено и затова особено ефективно един от друг и един със друг. 

⦿ Курсовете ни по немски за деца в тази възраст са с комуникативна насоченост.  Правилната методическа работа с избраната от нас учебна система е изключително ефективна по отношение на натрупването на езикови знания и формиране на езикови компетенции в ранна възраст. Равностойно се упражняват всичките 4 умения – четене и слушане с разбиране, писане и говорене в диалогична и монологична форма.

⦿ Броят на думите и обемът на граматиката е в оптимално съотношение. Прогресията на лексикалните и граматични елементи е добре премерена и мотивира към активно участие в учебния процес, защото се представя от гледната точка на тийнейджъри. Напредването в езика е с много добро темпо.  

⦿ За затвърждаване и задълбочаване на знанията има специални видеа, игри от различен тип, класически упражнения в работната тетрадка, включително и фонетични! с диск. Преговорът и тестовете следват на равни интервали. Резултатите от тестовете се отразяват в специална информационна карта за успеваемостта на всеки ученик.

Учебната система се състои от учебник и работна тетрадка с диск по модули. Всяко ниво е разделено на 2 модула.  За всеки модул независимо от нивото децата ще навлязат в света на немския език с помощта на 9! урока и 3 преговора. Взема се материала от целия учебник и учебна тетрадка! Естествено + допълнителните материали към учебника. Както е типично за Езиков Център Виа Германика учебниците, с които работим, дават задълбочени знания и са максимално богати и актуални спрямо лексиката. За да могат децата Ви да проговорят реален немски, типичен и за възрастта им, а не архаично-учебен. Учебникът извежда до сертификати по немски за деца.

Искате ли Вашето  дете да учи немски по подходящ за възрастта му начин? И по тази причина да учи с удоволствие? Тогава запишете го на курс по немски във Виа Германика. В точната му възрастова група.

Ако искате и Вашето дете да учи съвременен немски и това да го радва, свържете се с нас сега! Обадете ни се по телефона или направете запитване в сайта ни. Очакваме Ви! Предлагаме на вниманието Ви още веднъж графика на провеждане в табличен вид.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари