Немски за деца

Немски за деца

Немски за деца

  Нека и Вашето дете стане ВИА ГЕРМАНЧЕ! 

За деца от 6 до 14 години Немски Езиков Център Via Germanika предлага  комуникативно обучение по немски език напълно съобразено с възрастовите особености при личностно развитие на подрастващите. Миналата учебна година за пореден път обновихме учебните си програми за деца с най-новите учебници по немски, за да ги синхронизираме с настоящото поколение деца и техните интереси. Избраните от г-жа Гинка Витанова съвременните учебни системи от най-нов тип и мултимедийните форми на работа определено правят занятията по немски толкова увлекателни, че децата не усещат, кога минава учебният час. А има ли по-ясен критерий за добрия урок от този факт?

Но това не са единствените причини за  въодушевлението на децата. Ние, които  проследяваме тяхното езиково развитие с грижа и любов, не можем да не се насладим на радостта в очите им, когато проявяват езиковите си умения в час.Това за нас е доказателство, че заложените учебни цели се изпълняват успешно. А за малките ни Виа Германчета е повод за гордост с мотивиращ ефект!

Неоспорим факт е, че чуждоезиковото обучение трябва да започва от най-ранна детска възраст. По всички езици. Езиков Център Виа Германика предлага на всички деца от 6 до 14 години интересно и ефективно обучение по немски език. С доказани през годините резултати, а сега с обновена учебна програма.

Ето тук някои основни характеристики на обучението по немски за деца във Виа Германика, които го правят успешно и изгодно.

* Във Виа Германика курсовете за деца са в 3 възрастови групи. 

Така детето Ви учи по учебна система и с деца точно на неговата възраст. И учи немски с удоволствие. Възрастовата предпоставка е от изключително значение за усвояването на учебния материал. За съжаление тя често е подценявана от родителите. Ето кои са групите:

+ курс по немски за първокласници и предучилищна възраст ( 6 - 8 години )

++ курс по немски за деца от 2 до 4 клас  

+++ курс по немски за деца от 5  до 7 клас.

++++ Лятна немска занималня за деца от 6 до 9 години през юни

* Работим с най-новите и най-добрите немски учебни системи специално за деца. 

Тези учебни системи са от немски автори и са различни за всяка възраст. Те са с модерно, изключително интересно съдържание и съвременен дидактически подход подходящ за децата от настоящото поколение. Игри, картотеки, видеа, анимационни филми, песни са само част от новите форми на работа. Така ученето във Виа Германика става леко и плавно. Винаги вземаме ефективно един цял учебник и създаваме у децата трайни и коректни знания по немски език - езикът, който вече рядко се учи в България . Ето реултатите:

 

* Провеждаме занятията в удобни часове и дни. 

Приоритет за нашия график е децата да могат спокойни и необременени от училището да идват на курс. Затова курсовете ни през учебната година се провеждат в един от почивните дни. През лятото курсовете ни са супер интензивни и ежедневни. Вечерни курсове за деца НЕ предлагаме, защото те са в разрез със здравословното развитие на подрастващите. За нас неуспешният ученик е претовареният ученик.

*Даваме най-големите Отстъпки за ранно записване.

Изключително качественото обучение по немски език, което предлагаме на нашите клиенти се измерва и по големия обем трайно научен материал на всеки курс. За всички нови и стари клиенти сме създали система от бонуси, които нарастват с броя на посетените курсове пропорционално. Защото подкрепяме желанието за системно учене. Освен големите отстъпки за ранно записване, които са винаги с дълъг срок, всички ползват и отстъпка за лоялност или семейна отстъпка, като те се натрупват към останалите видове бонуси. Така че ние се грижим за учебния напредък на нашите клиенти не само с експертно преподаване, изключителен подбор на учебници, новаторски подход и точна организация на успешния учебен процес, а и с финансови облаги. 

*Всички характеристики, станали запазена марка на качественото обучение в Езиков Център Via Germanika важат в пълна сила и за малките деца: 

при нас Вашите деца ще учат Немски в система, която да дава възможно най-много знания, да затвърждава и да надгражда, като се използва присъщата за децата любознателност и любопитство към непознатото като мотивиращ подход на учене. И както е типично за Езиков Център Виа Германика ние предлагаме обучение, при което курсистите ни да изпитват радост и удоволствие при ученето на немски език, а това означава при ученето въобще! Един много важен момент, който всички ние -педагози и родители - трябва да ценим, опазваме и поощряваме заедно!

Есенните курсове започват в края на септември/ началото на октомври. Те продължават през цялата учебна година, като естествено по време на ваканциите няма запланувани занятия. Както и досега цялото обучение за деца е само групово. Групите са малки с минималния за стандарта брой от 6 до 8 деца.

 Лятната немска занималня за деца от 1 до 3 клас започва от 1 юни. 

Заинтригувахме ли Ви? Тогава прочетете подробностите за езиковата група и ниво, която е релевантна за Вас. Вижте и графика, за да се уверите, че провеждането на занятията е удобно за Вас и Вашето дете. Ще се радваме, ако запишете детето си при нас. Може да отправите запитване с формуляра по-долу или да се обадете на 0894 37 6667. Не чакайте последния срок!

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за онлайн обучение:
Възрастова група: *
Направете моля запитване в полето по-долу: *