Немски за начинаещи гимназисти на юбилейна промоцена

Немски за начинаещи гимназисти на юбилейна промоцена

2021-05-11 11:46:03
Немски за начинаещи гимназисти на юбилейна промоцена

Немски език през лятото? Но не знаеш нито дума?

Няма проблеми! Можеш да го научиш успешно В Езиков Център Виа Германика.

Защото на 5 юли стартира летен интензивен курс по немски за абсолютно начинаещи по уникалната ни сертификатна програма. При това ще учиш немски с голяма Отстъпка на Юбилейна промо цена, защото тази година Виа Германика навършва цели 20 години:

ЛЯТНА ЕМОЦИЯ VG20FEST  

 

Запиши се сега, без да отлагаш нито миг! 

 

Печалбата ти всъщност е двойна: ти не само ще спестиш сума, но и ще направиш дългосрочна инвестиция в собственото си бъдеще. Освен езикови знания и умения ти ще придобиеш и задължителните дигитални умения на учене и изпитване, защото всички бъдещи езикови изпити ще се провеждат само онлайн. С дистанционните курсове по немски на Виа Германика ти можеш да научиш немски отлично. А и курсовете са така организирани, че ще имаш време за всички летни преживявания. Прибави към това и ЛЯТНАТА ЕМОЦИЯ VG20FEST- емоцията да празнуваш с нас и учиш здраво!

Запиши се и вземи уникалните 20% ЮБИЛЕЙНА МЕГА ОТСТЪПКА за обучение, което те подготвя по всички езикови умения. Ако учиш редовно и системно, ще усвоиш немския език както трябва. Ранното записване е до 15 юни.

  

Но поради какви други причини да ни избереш? 

Това, което отличава обучението по немски език във Виа Германика от всички други предложения на пазара е: 

Учебната програма по немски на Виа Германика е свързана последователно във всичките си нива с помощта на допълнения към учебниците. Така надграждането на езиковите компетенции е гарантирано.

Обучението е комуникативно, затова е и групово. В умението говорене всички наши курсисти постигат невероятни резултати независимо дали е присъствено или онлайн.

Обучението е сертификатно и извежда до немския академичен сертификат ТестДаФ, който вече ще се провежда в онлайн формат.

Курсовете ни са успешни, защото са хомогенни. Само във Виа Германика участниците в курсовете са на една възраст и с еднакви цели.

Можеш да учиш, където и да си - в Бургас, Варна, София, Берлин! 

Печелиш много свободно време! Нали не губиш време за пътуване в горещините. Можеш да го оползотвориш за безкрайно много неща - учейки, спортувайки, мързелувайки!

И защото ще проговориш немски свободно и ти! Виж как говорят нашите курсисти след цяло ниво А1:

 

 

Къде има още информация?

На специалната ни страница Немски за ученици в официалния сайт на Виа Германика. Запознай се с всички подробности за курса, както и с графика, начина на записването и цените. 

Научи Немски с Нас евтино, но стабилно! Включи се в ЛЯТНАТА ЕМОЦИЯ VG20FEST