Опреснителен курс по немски за напреднали

Опреснителен курс по немски за напреднали

Опреснителен курс по немски за напреднали

Учил си немски в училище? Но са минали 5 или 10 години? Едно е ясно - знанията ти са избледнели и в много ситуации реагираш по-бавно. Или си несигурен, как точно е правилно. Със сигурност обаче това може да се промени Бързо, Лесно и Приятно. Една такава изключителна възможност, при която постигаш максимум резултат с минимум усилия, при това без да пилееш излишно време ти предлага Езиков Център Via Germanika: ОПРЕСНИТЕЛЕН курс по Немски на ниво В2 – най- подходящият курс за твоя случай! 

Как ще се провежда:

▶ Начало и край: 13 октомври 2019 -  15 декември 2019 

▶ Нива: За напреднали: В2

▶ Кога: 1 х седмично, в неделя х 4 учебни часа

▶ Къде: Учебен Център на Виа Германика на ул. Македония 26.

▶ Кога да се запишеш? Записването е започнало и продължава до изчерпване на местата. Може да стане по телефона или с онлайн-формуляра тук.

▶ Какво още? Учебните материали са включени в таксата. Обучението е само групово, защото е комуникативно по характер. По време на ученическите ваканции и официалните празници занятия не се провеждат.

Но какво да си представиш под това название, след като такива курсове на българския пазар почти не се предлагат?

Как и какво ще учиш: 

1. Занятия, в които ти ще си активната страна, за да опресниш немския си. Курсът има за цел да направи активни старите ти умения и знания. Колкото и да не ти се вярва, ти имаш такива, но не можеш да ги използваш. 

2. За да се постигне резултат, трябва да работиш активно с езика. Затова груповото обучение е най-подходящото за теб – така ще можеш да обменяш мнения с равностойни на теб по знания и да освежаваш още по- бързо забравеното. 

3. Актуални текстове за четене и слушане по различни общи теми ще са в основата на обучението. Така бързо ще можеш да си припомниш много неща. Но също така и да научиш нещо ново. 

4. Активирането на знанията ще става и чрез умението говорене – в часовете ще се говори на немски. 

5. Разбира се ще има и лексикални и малко граматични задачи, но към посоченото ниво. 

6. И най важното всяка неделя ти ще се потапяш в света на немсия език в комфортната обстановка на Виа Германика. И ще говориш немски действително.

Опреснителният курс по немски за възрастни е изцяло продукт на Езиков Център Via Germanika и се обляга на най-добрите практики за провеждането на този тип курсове в Германия. Очаквайте истинска гъвкава учебна програма с учебни задачи, които целят цялостно активиране на езика. Работа с автентични текстове в приятна немска обстановка, която ти помага да "превключиш" бързо. Стартираме на 13.10.2019 г  Главната цел е припомняне на стари знания и умения за незабавното им приложение на практика. 

И така.... Искаш да говориш немски непосредствено, без паузи и задръжки? При това коректно? Тогава не се колебай! Ако отговаряш на условията и си заинтересуван, свържи се с нас още днес или с формуляра за контакт тук или на телефон: 0894 37 6667. Не отлагай! Обади се сега!  За стандартните курсове по разговорен немски виж актуалния ни график. С графика на специализираните  за възрастни се запознай тук.

Име и фамилия: *
Телефон: *
Имейл: *
Запитването е за град: *
Възрастова група и ниво на курса: *
Вашето запитване: *

Коментари