Оферта за курс по немски за възрастни

Оферта за курс по немски за възрастни

Първите курсове по немски на Виа Германика през Новата година ще зарадват приятно всички желаещи да учат немски език, защото всички са с Празнична Мега отстъпка с до -7%. При това тя е допълнителна към основните ни бонуси. Възползвай се от еднократната ни оферта, която се отнася както за курсовете по разговорен немски за начинаещи, така и за тези за напреднали.

Разгледай графика за предстоящите курсове по разговорен немски – те обхващат нива А1 до В1. Избери твоя курс по немски, а ако не знаеш нивото си, ела на безплатен тест. Така ще учиш точно това, от което имаш нужда. Но побързай, отстъпките са с определен срок.

Затова, ако си начинаещ, не се колебай повече. Ускореният дневен курс по разговорен немски започва на 3.02 – понеделник в 10 ч. Отстъпката е цели 7% важи до 31 януари. Прочети за него още тук. Групата е само 1. Курсът обхваща ниво А1.1 и продължава само 1 месец. Така че в края на февруари вече ще можете да разговаряте по 8 теми от ежедневието и ще владеете около 800 думи, които ще знаете в свързана реч, в изречения.

Не пропускай празничната ни оферта. Запиши се за курс по разговорен немски от специалната ни учебна програма за възрастни и учи немски в група с хора на твоята възраст. Обади се на 0894 37 6667 сега. Още информация можеш да прочетеш в сайта на Виа Германика в специалния раздел Немски за възрастни.

КоментариОставете коментар

Невалидно

Невалиден