Подготовка за ТестДаФ

Подготовка за ТестДаФ

2017-11-16 20:15:51
Подготовка за ТестДаФ

На 3 февруари 2018 г. във Виа Германика започва Курс за подготовка за изпита ТестДаФ през февруарската сесия. Курсът ще завърши на 18.02.2018 г. с пробен изпит. По време на подготовката ще се тренират целенасочено всички изпитни елементи в точния им формат: 3-те вида четене с разбиране, 3-те вида слушане с разбиране, цялостното писане с всичките  елементи и 7-те ситуации на устното изпитване. Ще се работи над правилните изпитни стратегии за решаване на поставените задачи, така че всеки да може да разгърне най-добре собствения си потенциал. Една от целите на тренировъчния курс е и времето за изпълнение на изпитните части – определено важна част за много добри резултати.

Пълната тренировка на 4-те изпитни елемента ще протече интензивно. Тя ще се осъществи   с помощта на оригинални изпити.

Изпитът ТестДаФ се провежда 6 пъти в годината. Свидетелството, което се придобива чрез него, дава право за следване в немски университети. Изпитът е специално насочен към доказване на достатъчно знания по немски език. Степените, които отчита са 3, като само 2 от тях се признават от университетите в Германия, Австрия и Швейцария. Нивата по отделните умения не се компенсират. Още подробности можете да прочетете тук.

Искаш ли да следваш в Германия? Подготви се с документите навреме. Вземи твоя сертификат по немски. Обади се на 0894 37 6667 и се запиши за тренировъчния курс по немски във Виа Германика. Или се запиши онлайн тук. Предпоставка за участие е покрито ниво С1.